Δημοσκόπηση ΜARC: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Η γνώμη των πολιτών για την αμυντική συμφωνία

Δημοσκόπηση ΜARC: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Η γνώμη των πολιτών για την αμυντική συμφωνία

Την άποψη των πολιτών για την αμυντική συμφωνία, τη διαγραφή Μπογδάνου αλλά και την διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της ΜΑRC για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Την άποψη των πολιτών για τα τελευταία ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και την πρόθεση ψήφου καταγράφει η νέα μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε η MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 12,8%. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 34,8% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 6,3%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4,4% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%.

 

Μεταξύ άλλων, καταγράφεται η άποψη των συμμετεχόντων στην έρευνα για την ελληνογαλλική συμφωνία, τους διαξιφισμούς στη Βουλή και τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Για την απόφαση να δοθούν περισσότερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους, το 69% όσων έχουν εμβολιαστεί είδαν θετικά το μέτρο ενώ αντίθετα οι ανεμβολίαστοι πολίτες βλέπουν “λάθος” τις ασποφάσεις σε ποσοστό 70,9%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με τους ερωτηθέντες είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 50,4% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 28,2%.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top