Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών: Εμείς είχαμε ΜΕΘ για τους ασθενείς από Δράμα

Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών: Εμείς είχαμε ΜΕΘ για τους ασθενείς από Δράμα

«Ελπίζουμε να μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε αεροδιακομιδές», αναφέρει στο GRTimes, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Νικόλαος Φαρμάκης, σημειώνοντας ότι οι Σέρρες διέθεταν χθες κενές κλίνες ΜΕΘ για να φιλοξενήσουν τους τρείς ασθενείς που αεροδιεκομίστηκαν από τη Δράμα στην Αθήνα. Τα δεδομένα σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Σερρών ήταν διαφορετικά. Η διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ μειώθηκε, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Βαγγέλη Παπαμιχάλη, η ανάγκη για πρόσληψη προσωπικού είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Δήμαρχος Σερρών, κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, αναφέροντας στο GRTimes.gr ότι παρατηρείται μία επιπεδοποίηση στην επιδημιολογική εικόνα της πόλης.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Σε πολύ συχνή επικοινωνία βρίσκονται οι διοικητές των νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας, αφού, όπως αναφέρει στο GRTimes.gr, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Φαρμάκης, πραγματοποιείται ενημέρωση τρεις φορές την ημέρα για τη διαθεσιμότητα των νοσoκομείων σε κλίνες ΜΕΘ και κλίνες Covid-19.

«Επικοινώνησα χθες το πρωί, πριν την αεροδιακομιδή των τριών ασθενών, με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Δράμας, ενημερώνοντας ότι το νοσοκομείο των Σερρών, μπορεί να φιλοξενήσει ασθενείς στις ΜΕΘ. Εμείς, οι Διοικητές των νοσοκομείων, ανταλλάσσουμε τα στοιχεία αυτά, τρεις φορές την ημέρα. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να στείλουν τους ασθενείς στην Αθήνα. Εμείς είχαμε τη δυνατότητα και μάλιστα σήμερα φιλοξενήσαμε ασθενείς από τη Δράμα», αναφέρει ο κ. Φαρμάκης.

Χθες, την ώρα της αεροδιακομιδής των ασθενών από τη Δράμα, το νοσοκομείο των Σερρών, είχε δύο κενές κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Φαρμάκης, έχουν αναπτυχθεί άλλες τρεις κλίνες ΜΕΘ σε άλλους χώρους του νοσοκομείου, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο. Ταυτόχρονα, το νοσοκομείο είχε 35 κενές κλίνες Covid-19.

«Από τις 14 κλίνες ΜΕΘ, οι 12 ήταν κατειλημμένες, ωστόσο έχουμε αναπτύξει και άλλες τρεις κλίνες Covid-19, σε άλλους χώρους του νοσοκομείου, όπως για παράδειγμα στα χειρουργεία. Ακόμη, από τις 160 κλίνες Covid-19, οι 35 ήταν κενές. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μία αυξητική τάση των κενών κλινών, οι Σέρρες ακόμη αντέχουν. Σήμερα, σημειώθηκε μικρότερη διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ σε σχέση με χθες, διότι δεχτήκαμε ασθενείς από τη Δράμα», αναφέρει ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι αναμένεται η πρόσληψη περίπου 55 νοσηλευτών και τραυματιοφορέων, ενώ τονίζει την ενίσχυση και τη βοήθεια των Κέντρων Υγείας.

*Να σημειωθεί, ότι το GRTimes.gr, έκανε επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας, προκειμένου να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο επιλέχθηκαν τα νοσοκομεία των Αθηνών, αφού υπήρχαν κενές κλίνες ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών: Κι εγώ που δε γνωρίζω από αναπνευστήρα, θα μάθω!

Ο Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών στις Σέρρες, και νευρολόγος στο Νοσοκομείο Σερρών, κ. Βαγγέλης Παπαμιχάλης, μιλώντας στο GRTimes.gr, περιγράφει τη σημερινή κατάσταση στο Νοσοκομείο των Σερρών, τονίζοντας την ανάγκη για πρόσληψη έξτρα προσωπικού, καθώς, όπως αναφέρει, η λογική της ανακύκλωσης του προσωπικού οδηγεί στην καταστροφή:

«Σήμερα το πρωί ήταν κατειλημμένα 13 κρεβάτια από τα 14. Το ένα που απέμεινε, ενημερώθηκα ότι ήταν κρατημένο για να διασωληνωθεί περιστατικό από τις Σέρρες. Η Διοίκηση αναφέρει ότι έχουν αναπτυχθεί τρείς κλίνες ΜΕΘ στα χειρουργεία, όμως δεν υπάρχει προσωπικό για να τις δουλέψει. Ανοίγουμε κρεβάτια χωρίς προσωπικό. Εννοείται ότι δεν θα αφήσουμε τους ασθενείς στη μοίρα τους! Θα περιθάλψουμε τα περιστατικά! Κι εγώ που δε γνωρίζω από αναπνευστήρα θα μάθω. Αλλά δεν είναι λογική αυτή ενός κράτους. Δεν έγινε σεισμός, για να πούμε ότι δεν το περιμέναμε. Έγινε lockdown για να θωρακίσουμε το ΕΣΥ και δεν έγινε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ζήτησαν από την 4η ΥΠΕ να πάει παθολόγος από το νοσοκομείο μας στο νοσοκομείο της Δράμας»

Ο κ. Παπαμιχάλης, αναφέρει ότι παρ’ όλο που το Νοσοκομείο Σερρών έχει ανάγκη από παθολόγους, διότι η διαθεσιμότητα είναι οριακή, η 4η ΥΠΕ ζήτησε να μεταβεί παθολόγος από τις Σέρρες στη Δράμα:

«Ζητούν από ένα νοσοκομείο το οποίο είναι οριακά από άποψη προσωπικού, να δώσει παθολόγο στη Δράμα, αντί να προσλάβουν έναν έξτρα. Αυτή λογική ενός κράτους δεν είναι. Υπήρξε έγκριση 58 ατόμων επικουρικού προσωπικού. Στο δικό μας νοσοκομείο θα έρθουν 45 άτομα. Οι 35 είναι νοσηλευτές και οι άλλοι, νομίζω, τραυματιοφορείς. Το προσωπικό αυτό όμως, έχει σύμβαση ενός έτους. Δηλαδή, θα καλυφθούν κατά κάποιον τρόπο οι άμεσες ανάγκες, και μετά θα αφήσουν ξανά το νοσοκομείο στη μοίρα του!», αναφέρει ο κ. Παπαμιχάλης.

Δήμαρχος Σερρών: Οι δομές υγείας είναι πιεσμένες, αλλά βλέπουμε μειωμένα κρούσματα.

Ο Δήμαρχος Σερρών, κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, εκτιμά, μιλώντας στο GRTimes.gr, ότι δε θα χρειαστεί, στο κοντινό μέλλον τουλάχιστον, η αεροδιακομιδή ασθενών σε άλλους νομούς.

«Οι δομές υγείας, όντως, είναι πιεσμένες, ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πραγματοποιούμε αεροδιακομιδές, διότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι αντέχουμε ακόμη. Προφανώς, υπάρχει σχέδιο για τη μεταφορά ασθενών, εάν χρειαστεί, σε άλλες δομές υγείας, αλλά το ζητούμενο είναι να αντέξει συνολικά το ΕΣΥ. Στη φάση που βρισκόμαστε, περιοχές επιβαρυμένες, ανακουφίζονται από άλλες περιοχές. Το ζήτημα είναι να αντέξουμε συνολικά», λέει χαρακτηριστικά.

Την ώρα που η υπόλοιπη χώρα ήταν υπό περιορισμούς, πολίτες από γειτονικούς νομούς διασκέδαζαν στις Σέρρες

Ο κ. Χρυσάφης, υπενθυμίζει ότι οι Σέρρες, βίωσαν μία έκρηξη κρουσμάτων, εξαιτίας της μετακίνησης των πολιτών από άλλους νομούς. Αναφέρει ότι, την περίοδο που όλη η χώρα ήταν υπό κάποιους περιορισμούς, οι Σέρρες εξαιρούνταν από αυτούς, αφού όταν η εστίαση στην υπόλοιπη Ελλάδα έκλεινε στις 00:00, οι Σερραίοι διασκέδαζαν μέχρι πρωίας. Έτσι, πολίτες από γειτονικούς νομούς, επισκέπτονταν τις Σέρρες για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή:

«Τα μέτρα, έπιασαν τόπο. Είμαστε στην 3η εβδομάδα του lockdown και ξεκινούν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Βλέπουμε μία σχετική ομαλοποίηση. Τα κρούσματα μειώνονται. Οι πολίτες τηρούν τα μέτρα και οι φορείς κάνουν τη δουλειά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Σέρρες ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή, έγινε ξαφνικά μία έκρηξη κρουσμάτων. Την ώρα που όλη η χώρα εφάρμοζε συγκεκριμένα μέτρα, οι Σέρρες δέχονταν πολίτες από διάφορες περιοχές οι οποίοι έρχονταν να απολαύσουν την νυχτερινή ζωή, διότι εδώ επιτρεπόταν. Η μετακίνηση των πολιτών προς τις Σέρρες ήταν η βασική αιτία της αύξησης των κρουσμάτων».

Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι το στοίχημα της ζωής

Ο κ. Χρυσάφης, κλείνοντας, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην επιστημονική κοινότητα, ενώ θεωρεί ότι τα λάθη του παρελθόντος μπορούν να αποτελέσουν πυξίδα για τις ορθές αποφάσεις του μέλλοντος:

«Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα. Αν οι επιστήμονες κρίνουν ότι θα πρέπει να έχουμε ακόμη μια εβδομάδα περιορισμό, τότε αυτό είναι το καλύτερο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Φυσικά και υπάρχουν οικονομικές επιπτώσεις ,αλλά το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι το στοίχημα της ζωής», λέει χαρακτηριστικά.

«Νομίζω υπάρχει εμπειρία από την προηγούμενη κατάσταση. Η εμπειρία αυτή είναι το όπλο αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις για το μέλλον. Δεν πρέπει να διακινδυνέψουμε την προσπάθεια με πρόσκαιρες λύσεις. Χρειαζόμαστε μόνιμες λύσεις για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ριζικά», τονίζει κλείνοντας.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:0724/01

Πουκάμισο: βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας Lifestyle

00:0024/01

Ισπανία: Παραιτήθηκε ο στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, επειδή εμβολιάστηκε νωρίτερα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5523/01

Πρώτη επικοινωνία του Μπ. Τζόνσον με τον Τζο Μπάιντεν Διεθνή

23:5323/01

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδικάζει τη «βίαιη καταστολή» των διαδηλώσεων στη Ρωσία Διεθνή

23:4523/01

Επίσκεψη Αλκ. Στεφανή στην Κρήτη και την Γαύδο Πολιτική

23:3523/01

Την επόμενη εβδομάδα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης Κοινωνία ,Οικονομία

23:3023/01

Το Ριάντ προσβλέπει σε «εξαιρετικές σχέσεις» με τη νέα κυβέρνηση Μπάιντεν Διεθνή

23:2623/01

Τήνος: Σύλληψη Ρώσου για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα Ελλάδα

23:1523/01

Ολοκληρωμένο Σχέδιο για τον Οινοτουρισμό, παρουσιάζει ο Δήμος Αριστοτέλη Δήμοι

23:0523/01

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός βρίσκεται υπό την ομηρία του κ. Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

23:0023/01

Δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης στον Μυλοπόταμο Χωρίς κατηγορία

22:5723/01

Το μήνυμα της νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού που συγκίνησε και τον Κικίλια Κορωνοϊός ,Υγεία

22:5123/01

Μαγνησία: Δεκάδες κρούσματα covid-19 σε γηροκομείο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:4523/01

AstraZeneca: 3 εκατ. δόσεις το Φεβρουάριο στη Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4523/01

Κύπρος: Τέσσερις θανάτους και 129 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4423/01

Μόσιαλος: Απαιτείται να είμαστε προσεκτικοί – Πώς θα καθυστερήσουμε το τρίτο κύμα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:3023/01

Εμβόλιο: Η Γαλλία τάσσεται υπέρ της αύξησης του διαστήματος μεταξύ των δύο δόσεων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:2223/01

Φωτιά σε αποθήκη στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:1523/01

Πορτογαλία-κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων και θανάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0523/01

Η Ε.Ε. καταγγέλλει «δυσανάλογη χρήση βίας» εναντίον των διαδηλωτών υπέρ του Ναβάλνι Διεθνή

22:0023/01

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους Θεσσαλονίκη

21:5823/01

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με καραμπίνα στον Εύοσμο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

21:5523/01

Εμβόλια: Στη δικαιοσύνη κατά Pfizer/AstraZeneca προσφεύγει η Ιταλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5023/01

Κύπρος: Παρέμβαση της Αστυνομίας μετά από εικόνες συνωστισμού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:4523/01

Ιταλία-Covid-19: 13.331 νέα κρούσματα – 488 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:4023/01

ΗΠΑ-Μεξικό: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνομιλία Μπάιντεν-Λόπες Ομπραδόρ Διεθνή

21:3223/01

Κέρκυρα: «Έστρωσε» χαλάζι στο νησί (VIDEO) Κοινωνία

21:3023/01

Ισπανία-Covid-19: Νέοι υγειονομικοί περιορισμοί στη Μαδρίτη Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2123/01

Και η κολχικίνη στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Ποιους ασθενείς αφορά Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:2023/01

«Σπάει» μετά από 25 χρόνια η βεντέτα τριών οικογενειών στα Ζωνιανά Κοινωνία

21:1123/01

Κορωνοϊός – Μετάλλαξη: Ακόμη ένα «ορφανό» κρούσμα στην Ελλάδα – Συνολικά 27 Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1023/01

Ρωσία: Πάνω από 2.000 οι συλλήψεις στις διαδηλώσεις υπέρ του Α. Ναβάλνι Διεθνή

21:0523/01

Βερολίνο: Σε καραντίνα νοσοκομείο μετά από κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0023/01

Γαλλία: Μεταμόσχευση χεριών από τον ώμο για πρώτη φορά στα χρονικά Διεθνή

20:5023/01

Κυρ. Πιερρακάκης: Εξετάζεται το ψηφιακό αντίγραφο πτυχίου Παιδεία ,Πολιτική ,Τεχνολογία

20:4523/01

ΠΟΥ: Νωρίς για συμπέρασμα σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

20:4023/01

Τσαβούσογλου: Τυχόν περιοριστικά μέτρα κατά της Τουρκίας θα καταστρέψουν τα πάντα Διεθνή

20:3023/01

Το Παρίσι χαιρετίζει την πρόταση Μπάιντεν για παράταση της συνθήκης New Start Διεθνή

20:2023/01

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλ. Μόσιαλος Ελλάδα ,Επιστήμη

20:1023/01

Βγήκαν από τη μαύρη λίστα της Γερμανίας η Αττική και το Βόρειο Αιγαίο Διεθνή ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:0023/01

Χ. Σταϊκούρας: Επιχειρούμε μια ολιστική προσέγγιση των οφειλών νοικοκυριών και επιχειρή... Οικονομία ,Πολιτική

19:5023/01

Πρόσκρουση φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης Κοινωνία

19:4023/01

ΥΠΑ: Συνεχίζονται οι περιορισμοί στις εσωτερικές πτήσεις Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:3023/01

Αδ. Γεωργιάδης: Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι κρίμα να πάμε πίσω Πολιτική

19:1523/01

Πέθανε η επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης Περσεφόνη Μήττα Β.Ελλάδα

19:0623/01

Ο Χρ. Ταραντίλης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό σε διαδικτυακή ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κόμματα ,Πολιτική

19:0023/01

Ρωσία: Αφέθηκε ελεύθερη η σύζυγος του Ναβάλνι Διεθνή

18:4923/01

Ληστεία με καραμπίνα στη Δ. Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4523/01

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Δένδια με τον Μ. Πομπέο Διεθνή ,Ελλάδα

18:3023/01

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 100-200 Εθνοφρουροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:2323/01

Χάρτης κορωνοϊού: «Βράζει» η Αττική – Πού εντοπίζονται τα 605 νέα κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1523/01

Ζάκυνθος: Δεμένα στο λιμάνι τα πλοία λόγω θυελλωδών ανέμων Κοινωνία

18:0023/01

Η Έν. Δικαστών & Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση στη δικαστικό Αν. Βαρελά Ελλάδα

17:5823/01

Κορωνοϊός: 605 νέα κρούσματα – 292 διασωληνωμένοι – 24 θάνατοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:4523/01

Αλλάζει το όριο επιβατών σε ΙΧ και ταξί Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3023/01

Ν. Δένδιας: Δεν συζητούμε θέματα εθνικής κυριαρχίας Πολιτική

17:1523/01

Δ. Ωραιοκάστρου: Ολοκληρώθηκαν τα drive through rapid test στη Λητή Δήμοι ,Κορωνοϊός

17:0023/01

Νορβηγία – Κορωνοϊός: Σκληρό lockdown στο Όσλο λόγω…μετάλλαξης Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

16:4523/01

ΕΛΑΣ: Έρευνα στο κατάστημα κράτησης Πάτρας Ελλάδα

16:4323/01

Ρωσία: Η αστυνομία προφυλάκισε τη σύζυγο του Αλεξέι Ναβάλνι Διεθνή

16:3023/01

Βρετανία: Καθείρξεις 13-27 ετών σε τέσσερις άνδρες για τον θάνατο 39 Βιετναμέζων μετανα... Διεθνή

16:1523/01

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Αντικατάσταση σηματοδοτών σε κομβικά οδικά σημεία Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

16:0023/01

Καναδάς: Εξετάζει καραντίνα σε ξενοδοχεία με έξοδα των ταξιδιωτών Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:4923/01

Πέθανε από κορωνοϊό ο Λάρι Κινγκ Διεθνή

15:4523/01

Προγνωστικά Στοίχημα: Με το 1.73 στην Μπούντεσλιγκα και Άστον Βίλα Αθλητισμός

15:3023/01

Τροχαία: 1.178 παραβάσεις σε 4.755 ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:3023/01

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ (VIDEO) Πολιτική ,Σημαντικά

15:1523/01

ΦΕΚ για τα νέα μέτρα προστασίας από τον κωρονοϊό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

15:0023/01

Καιρός: Τρία διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα “χτυπήσουν” μέχρι την Τετάρτη (27/1) Β.Ελλάδα ,Ειδήσεις ,Ελλάδα

14:4523/01

Γώγος: Αυτές είναι οι τρεις μεταλλάξεις της Covid που ανησυχούν τους ειδικούς Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

14:3023/01

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός και σε Σούπερ – Μάρκετ (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:1523/01

Κυρ. Μητσοτάκης από το Κέντρο Υγείας στα Καμίνια: Η εκστρατεία εμβολιασμού προχωρά κανο... Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

14:0023/01

Κίνα – Κορωνοϊός: Ανεβαίνουν και πάλι τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:4523/01

Από την Πάρμα του Μαλεζάνι στην Ντιφένσα του (μαθητή) Κρέσπο Αθλητισμός

13:3023/01

Βέλγιο-Covid-19: Απαγορεύονται τα «μη αναγκαία ταξίδια» μέχρι την 1η Μαρτίου Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:1523/01

Πέλλα: Συνελήφθησαν ενώ έσκαβαν λάκκο για την ανεύρεση αρχαίων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

13:0023/01

Σε εμβολιαστικό κέντρο στα Καμίνια ο πρωθυπουργός Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

12:4523/01

Ινδία – Κορωνοϊός: Ανακοίνωσε 14.256 κρούσματα και 152 θανάτους Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:3023/01

Κορωνοϊός: 1.645 παραβάσεις σε πάνω από 74.000 ελέγχους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:1523/01

Σκύλος περίμενε επί μέρες τον ιδιοκτήτη του έξω από νοσοκομείο (VIDEO) Διεθνή

12:0023/01

Το Film Office της ΠΚΜ στη διεθνή διαδικτυακή συνάντηση Conventa Trend Bar New Europe 2021 Περιφέρειες

11:5623/01

Θεσ/νίκη: Ουρές χωρίς… τέλος στην αγορά (ΦΩΤΟ-VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

11:4523/01

Στοίχημα: Δυάδα από την Basket League Αθλητισμός

11:3023/01

Θεσπρωτία: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο Ελλάδα

11:1523/01

Τα νέα της Αυτοκίνησης στην TV100 (VIDEO) Media

11:0023/01

Τι θα ισχύσει με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων – Μήνυμα Κεραμέως Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

10:4523/01

3ο Συνέδριο Θεωρητικής Φυσικής από το Σπουδαστήριο Θεωρητικής Φυσικής ΑΠΘ Θεσσαλονίκη

10:3023/01

Εξαδάκτυλος: Μπορούμε να απωθήσουμε το τρίτο κύμα κορωνοϊού Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

10:1523/01

Γεραπετρίτης: Πανελλαδικό δίκτυο επιτήρησης των μεταλλάξεων του κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:0023/01

Ξηροί καρποί: Ποιοι τύποι είναι οι πιο υγιεινοί; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:4523/01

Θεσ/νίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της οπαδικής επίθεσης με όπλο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

09:3023/01

Κορωνοϊός – ΠΟΥ: Αποτελεσματικές οι υφασμάτινες μάσκες και στις μεταλλάξεις Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

09:1523/01

Never walk alone: Η γερμανική φιλοζωική που αγκαλιάζει 5.000 αδέσποτα στην Ελλάδα Δήμοι ,Διεθνή ,Ελλάδα

09:0023/01

Tourism Awards 2021: Τα «Όσκαρ» του ελληνικού τουρισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

08:4523/01

«Έρχεται» γλυπτό του Κωστή Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ