Διοικητής Θεαγένειου: Έγιναν έλεγχοι και επανέλεγχοι στο προσωπικό μετά τα κρούσματα

Διοικητής Θεαγένειου: Έγιναν έλεγχοι και επανέλεγχοι στο προσωπικό μετά τα κρούσματα

Ενεργοποιήθηκαν άμεσα όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, μετά τα κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό στο Θεαγένειο, ενώ διενεργήθηκαν έλεγχοι και επανέλεγχοι σε όλο το προσωπικό της κλινικής, όπως αναφέρει η διοικητής του Νοσοκομείου σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Την προηγούμενη Τρίτη 13.10.2020, μετά από μοριακό έλεγχο με PCR, εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα σε νοσηλευτικό προσωπικό κλινικής του
Α.Ν.Θ. “Θεαγένειο”.

Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα την άμεση απομάκρυνση των τεσσάρων ατόμων από την εργασία, ενώ ταυτόχρονα έγινε και η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Διενεργήθηκαν έλεγχοι και επανέλεγχοι σε όλο το προσωπικό της κλινικής (ιατρονοσηλευτικό, βοηθητικό, κ.λ.π. ), καθώς και σε όλους τους ασθενείς της. Μετά από τα αυστηρά μέτρα πρόληψης που ακολουθήθηκαν, η κλινική ανέκτησε και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς της.

Υπενθυμίζουμε ότι το Α.Ν.Θ. από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έλαβε επιπλέον μέτρα ασφαλείας, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Επίσης, γίνονται διαρκείς έλεγχοι στο προσωπικό, που προσέρχεται μετά από άδεια, ενώ ελέγχονται τα προς χειρουργείο περιστατικά, καθώς και κάθε περιστατικό που κρίνεται ως απαραίτητο.

Με εκτίμηση,
Η Διοικητής του Νοσοκομείου
Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη Ξουρή”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ