Δωρεάν 5000 μερίδες φαγητού από το “Ταψί της Μαμάς” (VIDEO+ΦΩΤΟ+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δωρεάν 5000 μερίδες φαγητού από το “Ταψί της Μαμάς” (VIDEO+ΦΩΤΟ+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σε μια… διαφορετική κίνηση με κοινωνικό πρόσημο προχώρησε χθες μια επιχείρηση εστίασης μοιράζοντας 5000 μερίδες φαγητού δωρεάν. Ο Ευριπίδης Τζινόπουλος, υπεύθυνος του καταστήματος «Το ταψί της Μαμάς» μίλησε για τη δράση το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Η επιχείρηση εστίασης “Το ταψί της Μαμάς”, μία από τις χιλιάδες που αναγκάζονται να αναστείλουν τη λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού, αποχαιρέτησε τους πελάτες της μοιράζοντας σε αυτούς και σε όσους έχουν ανάγκη δωρεάν περισσότερες από 5000 μερίδες φαγητού, όπως μπορείτε να δείτε και στα video και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr.

 

 

Η πρωτοβουλία, ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της επιχείρησης στο Facebook:

“Ήταν μία ενέργεια με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης από μέρους μας προς τους συνανθρώπους μας. Η πανδημία έχει ρίξει βαριά το πέπλο πάνω στην εστίαση και δεν κρύβουμε ότι επηρέασε και τα δικά μας καταστήματα. Οι συνθήκες μας οδήγησαν να αναστείλουμε κι εμείς τη λειτουργία μας”, αναφέρει o κ. Τζιμόπουλος στον Real 107,1 και συνεχίζει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που στήριξαν τα καταστήματα όλα αυτά τα χρόνια. Το κάνουμε ως έκφραση ευγνωμοσύνης αλλά και κοινωνικής ευθύνης. Ευχόμαστε, να πάνε όλα καλά”.

Δείτε τις μερίδες που μοιράστηκαν στα video του GRTimes.gr:

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Τζιμόπουλου στον Real 107,1:

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ