Δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους

Δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους

Η αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο ” Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης” σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη δράση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, για δωρεάν πλήρη μαστολογικό έλεγχο σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ αρχικά γεννήθηκε από μια ομάδα Γυναικών Γιατρών Εθελοντών με πολλή αγάπη, αισιοδοξία και μεράκι. Πήρε σάρκα και οστά, υλοποιούμενη μέσα από δυναμικά πρόσωπα που πλαισίωσαν ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο και παρέχουν απλόχερα βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται μέσα από προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης και κοινωνικής παρεμβατικότητας με σκοπό τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών, καθώς και την καλλιέργεια και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες. Μοιράζοντας τρόφιμα στους απόρους, στους υπερπολύτεκνους, στους πρόσφυγες. Πλάι στις γυναίκες με καρκίνο στο μαστό και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ενισχύοντας με ιατρικό εξοπλισμό τις παιδογκολογικές κλινικές της πόλης μας. Προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους. Δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος.

Διοργανώνοντας επιστημονικές ημερίδες όπως και άλλες δωρεάν ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ομιλίες εκλεκτών επιστημόνων. Ενημερώνοντας για την σπουδαιότητα της πρόληψης. Συμμετέχοντας με ιατρική υποστήριξη και ομάδες εθελοντών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, τον Διεθνή Μαραθώνιο.

Φέτος τον Οκτώβριο συνεχίζοντας τις δράσεις για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, μετά από τους δύσκολους μήνες του εγκλεισμού αλλά και των περιορισμών – λόγω Covid- των Νοσοκομείων στους τακτικούς ελέγχους και σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ¨ προσφέρει δωρεάν πλήρη Μαστολογικό έλεγχο σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Οι δήμοι που ενδιαφέρονται για την δράση μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Γιώτα Σασοπούλου, Γενική Χειρουργό Ειδικών Παθήσεων Μαστού, στο τηλ. 2313 025022 για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ