Δράσεις ενημέρωσης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δράσεις ενημέρωσης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν δράσεις εθελοντισμού και ενημέρωσης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν ως πιθανοί δότες.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με την φοιτητική οργάνωση Θεσσαλονίκης MedAction, διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης, ανοιχτή προς το κοινό της πόλης, με τίτλο «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μ. Ανδρόνικος. Με τη στήριξη και την παρουσία του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», θα υπάρξει πολύπλευρη επιστημονική ενημέρωση με εισηγήσεις για το έργο του συλλόγου, την αναγκαιότητα του Εθελοντισμού, την μεταμόσχευση μυελού των οστών και τον παιδικό καρκίνο.

Στα πλαίσια του διημέρου 2-3 Μαρτίου στην πόλη μας οι εθελοντές του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα προβούν σε ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών σε κεντρικά σημεία της πόλης μας (Λ. Πύργος και Πλ. Αριστοτέλους).

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες για την ψηφιακή κάρτα εργασίας: Δεν δηλώνονται υπερωρίες, νυχτερινά και υπερβάσεις ωραρίου

Διαλειμματική νηστεία: Τι είναι και πώς μας βοηθά

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για Τέμπη: Να απαντηθεί κάθε ισχυρισμός και καταγγελία των συγγενών των θυμάτων

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top