Δρόσος Τσαβλής: «Πυρά» κατά Ζέρβα για τον διαδραστικό χάρτη με το πανόραμα των έργων της Διοίκησής του

Δρόσος Τσαβλής: «Πυρά» κατά Ζέρβα για τον διαδραστικό χάρτη με το πανόραμα των έργων της Διοίκησής του

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, έκανε το δικό του σχόλιο για τον διαδραστικό χάρτη με τα έργα υποδομών της τελευταίας 4ετίας, τον οποίον δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με δήλωσή του ο κ. Τσαβλής αξιολογεί τα έργα του δημάρχου ως ένα «κύμα της ανυπαρξίας», ενώ κάνει αναφορά σε «πετσοκομμένα δέντρα, με μπλε βούλες ως μνήμη των ξέχειλων μπλε κάδων και με κίτρινες βούλες για να θυμόμαστε τις ξεθωριασμένες υποσχέσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τσαβλή:

«Ένας χάρτης με μπλε, πράσινους κόκκους μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα;

Προσπαθώντας να ανακόψει το κύμα της ανυπαρξίας των έργων στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μας αποκάλυψε ένα διαδραστικό χάρτη με το πανόραμα (sic) των έργων.

Με πράσινες βούλες, που μας θυμίζουν τα πετσοκομμένα δέντρα, με μπλε βούλες ως μνήμη των ξέχειλων μπλε κάδων και με κίτρινες βούλες για να θυμόμαστε τις ξεθωριασμένες υποσχέσεις.

Ο περίφημος διαδραστικός χάρτης, που μάλλον ζηλεύει μακέτες και σχέδια άλλων εποχών, αποτελεί ένα διαδραστικό… μνημείο των λιγοστών και ήσσονος σημασίας έργων, των ατέρμονων χωρίς αποτέλεσμα μελετών και της πενταετούς αδράνειας μιας διοίκησης που δεν κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης.

Ή μάλλον «άλλαξε» λίγο την όψη της με αυτό το χάρτη, βάζοντας και λίγο χρώμα στην γκρίζα πραγματικότητα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

thessaloniki2023.gr: Το πανόραμα των έργων της Διοίκησης Ζέρβα σε έναν διαδραστικό χάρτη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top