ΔΥΠΑ: Θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία για ανέργους ΟΑΕΔ

ΔΥΠΑ: Θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία για ανέργους ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας για υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων έχουν ανοίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, σύμφωνα με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενημέρωνει για μια σειρά διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες επαρχιακές πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία ανακοίνωση της ΔΥΠΑ γίνεται αναφορά με μεγάλο Όμιλο καταστημάτων οικιακών ειδών, που αναζητά υπαλλήλους αποθήκης και εστίασης στη Θεσσαλονίκη, υπαλλήλους πωλήσεων, υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών/επιστροφών/ανταλλαγών και βοηθό χειριστή ανυψωτικού μηχανήματος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών στην δυτική Αττική.

Ο Όμιλος προσφέρει πλήρη ή μερική απασχόληση, με ανταγωνιστικές σταθερές μηνιαίες απολαβές, συνεχόμενη εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 159” και την ειδικότητα.

Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Δείτε τις υπόλοιπες θέσεις εργασίας εδώ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top