Δυτ. Θεσσαλονίκη: Γέμισε με μπάζα η γέφυρα κάτω από την ΠΑΘΕ (VIDEO)

Δυτ. Θεσσαλονίκη: Γέμισε με μπάζα η γέφυρα κάτω από την ΠΑΘΕ (VIDEO)

Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς

Για ακόμη μία φορά γέμισε με μπάζα και σκουπίδια η δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης κάτω από τη γέφυρα της ΠΑΘΕ-Το σημείο βρίσκεται κοντά στα ΚΤΕΛ-Ποιοι και γιατί πετούν εκεί τα σκουπίδια σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Γιώργο Κουσίδη

Ολημερίς το καθαρίζουνε, το βράδυ γεμίζει… μπάζα και σκουπίδια: Για ακόμη μία φορά, το σημείο που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα της ΠΑΘΕ, κοντά στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας, γέμισε με σκουπίδια.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του GRTimes, διαφόρων ειδών μπάζα και απορρίμματα «κοσμούν» το σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται εκεί εδώ και τουλάχιστον δύο ημέρες.

«Αυτό συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πάρει πολλούς τόνους μπάζα και μαζεύουμε συνέχεια τέτοιου είδους υλικά. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι συνηθισμένο και πολύ συχνό», μεταφέρει από πλευράς του μιλώντας στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Γιώργος Κουσίδης, καθώς το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί χώρο ευθύνης της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής.

«Βλέπουμε μπάζα και στο παραλιακό μέτωπο και τα σημεία που «ανήκουν» σε εμάς», λέει ακόμη ο ίδιος, προσθέτοντας παράλληλα ότι ο δήμος, λόγω του συγκεκριμένου φαινομένου, έχει αναγκαστεί να συνάψει ειδικές συμφωνίες με εταιρείες για να αποθηκεύουν τα υλικά αυτά, «λόγω του μεγάλου όγκου μπαζών που συγκεντρώνονται σε σημεία της περιοχής μας».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης διατηρεί ειδικούς χώρους όπου αδειάζει τα συγκεκριμένα υλικά. Όπως μάλιστα αναφέρει ο αντιδήμαρχος κ. Κουσίδης, «τα υλικά αυτά τα ξεφορτώνονται σε ανύποπτο χρόνο άνθρωποι οι οποίοι έναντι χαμηλής αμοιβής, αναλαμβάνουν να τα περισυλλέξουν από περιοχές όπου ιδιώτες πραγματοποιούν εργασίες και ανακαινίσεις».

Όπως ωστόσο υπογράμμισε ο ίδιος, «τα συνεργεία μας, που πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις από το σημείο, θα τακτοποιήσουν το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν».

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καυτανζόγλειο: Βετεράνοι του ΠΑΟΚ και αστυνομικοί σε αγώνα για τον Άλκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top