ΕΑΥΘ: Απροστάτευτοι οι αστυνομικοί από τον κορωνοϊό

ΕΑΥΘ: Απροστάτευτοι οι αστυνομικοί από τον κορωνοϊό
Ελλάδα, Θεσσαλονίκη   | 30/10/2020 | 17:50
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Σοβαρές αιχμές προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σχετικά με την έλλειψη αναγκαίων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό για τους αστυνομικούς.

«Στο έλεος του θεού» και του… κορωνοϊού, καταγγέλλουν πως βρίσκονται οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που η Περιφερειακή Ενότητα μπήκε στο επίπεδο 4, Αυξημένου Κινδύνου στον υγειονομικό χάρτη .

Όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση της, από την αρχή της πανδημίας κατήγγειλε την ολιγωρία της Ηγεσίας της ΕΛΑΣ στην υιοθέτηση αναγκαίων μέτρων για την προστασία των αστυνομικών από τον ιό και στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων εντός των αστυνομικών υπηρεσιών.

Επισημαίνει δε πως δεν έχουν τοποθετηθεί plexiglass ακόμη στις υπηρεσίες που υποδέχονται πολίτες, «με τα γραφεία ταυτοτήτων, διαβατηρίων, καθώς και άλλα που περαιώνουν διοικητικές διαδικασίες, να συνεχίζουν να εξυπηρετούν το κοινό με αμείωτο ρυθμό, χωρίς αυτό να συνάδει με την κρισιμότητα της κατάστασης».

Η ΕΑΥΘ εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις αυξανόμενες φυλάξεις ανηλίκων αλλά και κρατουμένων στα νοσοκομεία, σε χώρους δηλαδή όπου οι αστυνομικοί κινδυνεύουν να νοσήσουν, κάνοντας γνωστή μάλιστα περίπτωση «που ο κρατούμενος-ασθενής βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιό του και οι συνάδελφοι παραμένουν έξω από το κτίριο και τον παρατηρούν από το παράθυρο! Επειδή κανείς Αστυνομικός δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του φορώντας την ειδική στολή προστασίας, γιατί τότε δεν θα μπορεί να είναι ένοπλος».

Επίσης, η Ένωση κάνει λόγο για κενά ασφαλείας που εντοπίστηκαν και στην αντιμετώπιση θετικού κρούσματος στις φυλακές Διαβατών, ζητώντας να βρεθούν λύσεις και να σταματήσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα, ενώ τονίζει πως μετά από τόσους μήνες από την αρχή της πανδημίας, έπρεπε να είχαν ήδη θεσπιστεί νέα λειτουργικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

«Αναμένουμε ότι η Ηγεσία, έστω και καθυστερημένα, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αντί να κοιτάζει το δέντρο, θα δει επιτέλους το δάσος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΥΘ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η σημερινή ημέρα θέτει επισήμως την Θεσσαλονίκη στο επίπεδο «κόκκινο» (4) αυξημένου συναγερμού λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης που παρατηρείται.

Αυτή η εξέλιξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τις παραλείψεις που συντελούνται εντός του Σώματος ως προς τους τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων. Από τις αρχές της πανδημίας, η Ένωσή μας κατήγγειλε την ολιγωρία της Ηγεσίας της ΕΛΑΣ στην υιοθέτηση των αναγκαίων μέτρων για την προστασία των συναδέλφων μας και στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων εντός των αστυνομικών Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, τα πολυαναμενόμενα προστατευτικά plexiglass δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στις Υπηρεσίες, γεγονός που αναδεικνύει και πάλι, τους χρονοβόρους διαγωνισμούς. Αυτό είναι απαράδεκτο και αποδεικνύει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις γνώστες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις της, ακόμα κι αν βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η δεδομένη χρονική συγκυρία επιβάλλει άμεσες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς άσκοπες χρονοτριβές.

Οι Αστυνομικοί έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού και το μόνο μέλημα της Ηγεσίας είναι να γίνονται οι έλεγχοι στους συμπολίτες μας για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας. Τι θα γίνει όμως με τις ολοένα και αυξανόμενες προστατευτικές φυλάξεις ανηλίκων στα νοσοκομεία; Η διαρκής παραμονή των συναδέλφων μας στους νοσοκομειακούς χώρους εκθέτει τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε κίνδυνο υγείας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα αποδεσμεύσει την Αστυνομία από τη φύλαξη των ανηλίκων, βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, και μέρος της ευθύνης να αναληφθεί από τις εμπλεκόμενες ΜΚΟ ή κάποιο ίδρυμα προστασίας παιδιών.

Επιπλέον, τεράστιο πρόβλημα έχει προκληθεί στον τρόπο φύλαξης των κρατουμένων που νοσούν από τον COVID-19 και βρίσκονται σε πτέρυγες ή νοσοκομεία αναφοράς. Παρότι η είσοδος οποιουδήποτε στους προαναφερόμενους χώρους απαγορεύεται ρητά, οι Αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται εκεί και με προσωπική τους ευθύνη να εξασφαλίζουν την ορθή φύλαξη του κρατούμενου. Κι εδώ εγείρονται πολλά ζητήματα σχετικά με τις συνθήκες εκτέλεσης υπηρεσίας. Μέχρι στιγμής, οι Αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με το άκρον άωτον του παραλογισμού. Ειδικότερα, μας αναφέρθηκε περίπτωση που ο κρατούμενος-ασθενής βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιό του και οι συνάδελφοι παραμένουν έξω από το κτίριο και τον παρατηρούν από το παράθυρο! Επειδή κανείς Αστυνομικός δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του φορώντας την ειδική στολή προστασίας, γιατί τότε δεν θα μπορεί να είναι ένοπλος, πρέπει να βρεθεί ένας νέος τρόπος φύλαξης των ασθενών που θα εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Τα ίδια κενά ασφαλείας εντοπίστηκαν και στην αντιμετώπιση θετικού κρούσματος στις φυλακές Διαβατών. Η λογική θα υπαγόρευε την απομόνωση του ασθενούς και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί του και παράλληλα, την πραγματοποίηση μαζικών τεστ στις φυλακές από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν και διέταξαν τη μεταφορά 10 κρατουμένων σε νοσοκομείο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών, για να υποβληθούν σε τεστ. Η επικινδυνότητα της επιχείρησης είναι αυτονόητη και πολυεπίπεδη, ιδίως αν αναλογιστούμε με πόσους ανθρώπους θα έρθουν σε επαφή οι κρατούμενοι, όταν οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στα ήδη επιβαρυμένα νοσοκομεία.

Πολλά ανάλογα ζητήματα θα είχαν επιλυθεί αν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ μετέβαιναν ταχύτερα στις αστυνομικές Υπηρεσίες για να διενεργήσουν τεστ στο προσωπικό. Μέχρι στιγμής, αυτό γίνεται μόνο κατόπιν ισχυρών πιέσεων, με αποτέλεσμα σε πολλές Υπηρεσίες που υπάρχουν θετικά κρούσματα, δεκάδες Αστυνομικοί να βρίσκονται σε καραντίνα, χωρίς όμως να τους έχει γίνει τεστ.

Είναι πασιφανές ότι η Ελληνική Αστυνομία κινείται με τους δικούς της ρυθμούς και ιδιαίτερα αργά αντανακλαστικά. Ενώ οι Υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και τα δικαστήρια ανέστειλαν τη λειτουργία τους, στην Αστυνομία υπάρχει δυσκολία ακόμα και στον διαχωρισμό του προσωπικού των γραφείων σε βάρδιες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την προστασία της υγείας των εργαζομένων. Τα γραφεία ταυτοτήτων, διαβατηρίων, καθώς και άλλα γραφεία που περαιώνουν διοικητικές διαδικασίες, συνεχίζουν να εξυπηρετούν το κοινό με αμείωτο ρυθμό, χωρίς αυτό να συνάδει με την κρισιμότητα της κατάστασης.

 

Είναι τουλάχιστον φαρισαϊστικό, οι Αστυνομικοί που έχουν επωμιστεί εξ ολοκλήρου το βάρος των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων προστασίας, να έχουν αφεθεί απροστάτευτοι από το κράτος και να μην τους προσφέρονται ούτε τα ελάχιστα μέσα για την ασφάλειά τους.

Η υγεία των συναδέλφων μας, όπως και κάθε ανθρώπου, είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά και δεν επιδέχεται πειραματισμούς. Έχουν περάσει 8 μήνες από την αρχή της πανδημίας, χρονικό διάστημα ικανό για να υιοθετηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τις αστυνομικές Υπηρεσίες και να θεσπιστούν νέα λειτουργικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Αντ’αυτού, βλέπουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να λειτουργεί στον «αυτόματο πιλότο» και τα μέτρα λαμβάνονται κατόπιν εορτής. Αναμένουμε ότι η Ηγεσία, έστω και καθυστερημένα, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αντί να κοιτάζει το δέντρο, θα δει επιτέλους το δάσος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5928/11

“Πήρε φωτιά” το διαδίκτυο κατά τη χθεσινή Black Friday Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

23:4528/11

Πέρασε ο Ολυμπιακός από το “Κλεάνθης Βικελίδης” Αθλητισμός

23:3028/11

Παραδόθηκε στις φλόγες κατοικία στη Μελιβοία (ΦΩΤΟ – VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times

23:1528/11

Σε ομηρία τρεις Έλληνες ναυτικοί από πειρατές στη Νιγηρία Ελλάδα ,Ναυτιλία ,Σημαντικά

23:0028/11

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται ο Γ. Πλακιωτάκης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:4528/11

Μ. Βρετανία – Κορωνοϊός: Υψηλός και πάλι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3028/11

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στις 40 εκκλησιές Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

22:1528/11

Τουρκία – Κορωνοϊός: Ρεκόρ θανάτων σήμερα στη γειτονική χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0028/11

Μητσοτάκης: Η βόλτα στην Αριστοτέλους και η επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

21:4528/11

Αιθιοπία: Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παύση των συγκρούσεων Διεθνή

21:3028/11

Ν. Σύψας: Παράταση του lockdown μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1528/11

Ιταλία – Κορωνοϊός: Μείωση στα κρούσματα και τους θανάτους Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0028/11

Μαμάτσειο: Εργαζόμενοι ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στις στολές τους (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:4528/11

Ελλάδα: Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:3028/11

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση αντι-γκράφιτι στις γειτονιές της πόλης Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

20:1528/11

Ηλ. Μόσιαλος: Τι είναι τα εμβόλια mRNA για τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

20:0028/11

Αθήνα: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομους οίκους ανοχής στην Ομόνοια Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:4528/11

Ν. Μηταράκης: Η προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι δεν είναι Μόρια Ελλάδα ,Πολιτική

19:3028/11

ΗΠΑ – Κορωνοϊός: Έσπασε το φράγμα των 13 εκ. κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1528/11

Γαλλία: Ποινή φυλάκισης 1,5 χρόνου στον 19χρονο που απείλησε καθηγητή Διεθνή

19:0028/11

Μαραντόνα: Ξεκινά έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Αθλητισμός

18:5728/11

Θεσ/νίκη – Κορωνοϊός: Διατηρεί τα σκήπτρα στον αριθμό των κρουσμάτων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:4528/11

Η διοίκηση του ΓΝ Πέλλας διαψεύδει τα πέρι “διαλογής” ασθενών Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:3028/11

Κορωνοϊός: «Μαύρο» Σάββατο με ρεκόρ στον αριθμό θανάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1528/11

Βολές Δένδια κατά Γερμανίας για την παροχή όπλων στην Τουρκία Πολιτική

18:0028/11

Θεσσαλονίκη: Εργαστήρι κάνναβης στο κέντρο (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:5528/11

Μ. Βρετανία – Κορωνοϊός: Άμεσα η έγκριση για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:4528/11

Εξιχνίαση κλοπών σε Κιλκίς και Πέλλα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3028/11

Έκρυβε ηρωίνη στον λεβιέ αυτοκινήτου! Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2728/11

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω επιδείνωσης του καιρού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:1528/11

Κορωνοϊός: Έφυγε από τη ζωή 54χρονος μουσικός Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:0028/11

Καλαφάτης: Με μάσκα η Τουρκία δεν αλλάζει την πραγματικότητα (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:4528/11

Lockdown: Πόσα πρόστιμα έπεσαν χτες από την ΕΛΑΣ Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:3128/11

Κ. Μητσοτάκης: “Πρώτος εγώ και η οικογένειά μου θα κάνουμε το εμβόλιο” Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:3028/11

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μακρύγιαλου (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:1528/11

Εβερτον – Λιντς με παράδοση… 30 ετών χωρίς νίκη! Αθλητισμός

16:1328/11

Με τον διπλασιασμό της Έβερτον και τα λίγα γκολ στο «Χόθορνς» Αθλητισμός

16:0028/11

Καβάλα: Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη από τη θάλασσα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:4528/11

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3428/11

Κορωνοϊός: «Έφυγαν» ακόμη τρεις γιατροί – Συγκλονίζει το μήνυμα συναδέλφου τους Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:3028/11

Ώρα να… ξεσπάσουν οι «πολίτες» Αθλητισμός

15:1528/11

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Γιορτάζουμε τον Αγ. Ανδρέα χωρίς συναναστροφές Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:0028/11

Ηράκλειο: Νεκρή 59χρονη από κορωνοϊό – Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:4528/11

Ο Αρης, ο Ολυμπιακός και το μπαράζ του ’80! Αθλητισμός

14:3028/11

Μητσοτάκης: Χριστούγεννα με την οικογένειά μας ή έστω μία ακόμη συγγενική Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:2628/11

Ζέρβας σε Μητσοτάκη: Να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τα Χριστούγεννα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:1528/11

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ Ελλάδα

14:0028/11

Ζέρβας – Τζιτζικώστας: Προσεκτικά η άρση του lockdown – Τι συζήτησαν με Μητ... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

13:4528/11

Sani Resort: Κορυφαίο «πράσινο» ξενοδοχειακό συγκρότημα στον κόσμο (VIDEO) Ελλάδα

13:3028/11

Σομαλία: Βομβιστής-καμικάζι σκότωσε επτά ανθρώπους σε εστιατόριο Διεθνή

13:1528/11

Σταϊκούρας: Πιθανή παράταση υποβολής αιτήσεων στην Επιστρεπτέα 4 Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

13:0028/11

Γώγος: Πριν τις 14 Δεκεμβρίου είναι δύσκολο να ανοίξει κάτι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4528/11

Υπευθυνότητα Άρθρα

12:4328/11

Ο Μητσοτάκης έκανε τους δημοσιογράφους… να τρέχουν Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:3028/11

Θεσσαλονίκη-Lockdοwn: Μεγάλος συνωστισμός σε λαϊκή αγορά (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:1528/11

Γερμανία: Επιθυμία Ζεεχόφερ για επανέναρξη απελάσεων στη Συρία Διεθνή

12:0028/11

Στο ΥΜΑΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:4528/11

Μαύρο Σάββατο με έξι νεκρούς από κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:2928/11

Οδηγοί ταξί: Αναστέλλεται η στάση εργασίας – Θα συναντηθούν με Μητσοτάκη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:1528/11

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα – Άλλοι τρεις νεκροί στο Βόλο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0028/11

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

10:4528/11

Σαρηγιάννης για lockdown: Στις 21 Δεκεμβρίου πιο ασφαλές το άνοιγμα των καταστημάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:3028/11

Συναγερμός στο Βόλο: 66χρονος με κορωνοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:1528/11

Θεσσαλονίκη: Στο ΕΚΑΒ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:0028/11

Δ. Καλαμαριάς: Διαδικτυακό πρόγραμμα γυμναστικής Αθλητισμός ,Δήμοι

09:4528/11

Στην Πάτρα σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης Πολιτική

09:3028/11

Τρόφιμα και διατροφικές επιλογές: Οδηγός για συνήθειες «φιλικές» προς το περιβάλλον Health-Fitness ,Επιστήμη ,Περιβάλλον

09:2728/11

Στο Ιπποκράτειο ο Κ. Μητσοτάκης: «Απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο, θα είναι δωρεάν» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

09:1528/11

Η μαγεία των παραμυθιών μέσα από τον «Τεμπελάκο» και «Το τραγούδι της Θάλασσας» Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

09:0028/11

Ολιγόωρη απόδραση στον Κίσσαβο (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

08:4528/11

Μπίλιας: Αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σιθωνίας Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

08:4428/11

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» Θεσσαλονίκη

08:3028/11

Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Υγεία

08:2328/11

Πέτσας: Πριν τις γιορτές ανοίγει η οικονομία – Δεν εξετάζεται υποχρεωτικός εμβολι... Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

08:1528/11

Γιαούρτι: Ποια είναι η διατροφική αξία και τα οφέλη του στην υγεία; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

08:0528/11

Στάση εργασίας και πορεία από τους οδηγούς ταξί σήμερα στη Θεσ/νίκη Θεσσαλονίκη

08:0028/11

O καιρός σήμερα, Σάββατο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5028/11

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ