Είδη ιματισμού σε νοσοκομεία και δομές μοίρασαν ΠΚΜ και ΕΞΘ

Είδη ιματισμού σε νοσοκομεία και δομές μοίρασαν ΠΚΜ και ΕΞΘ

Είδη ιματισμού παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου», στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμων» και στον Σύλλογο Φίλων Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης» σε μια κοινή πρωτοβουλία που ανέλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της συνεχούς και εντατικής προσπάθειας με στόχο την  καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της αντιπεριφέρειας Υγείας και του τομεάρχη Τουρισμού, κάλεσαν την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης να συνδράμει προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη ιματισμού για τις υγειονομικές δομές αλλά και τις μονάδες φροντίδας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η ανταπόκριση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ήταν άμεση με αποτέλεσμα να διανεμηθεί ταχύτατα μια μεγάλη ποσότητα των αναγκαίων ειδών.

«Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της πόλης που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα μας, παρά τις δυσκολίες και το βαρύ οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο κλάδος τους από την πανδημία», σημείωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χ. Μήττας και ο τομεάρχης Τουρισμού, Α. Θάνος οι οποίοι πρόσθεσαν πως «με μεγάλη μας ικανοποίηση ακούσαμε τους εκπροσώπους της Ένωσης να δηλώνουν ότι και στο μέλλον θα συνδράμουν σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ