Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Λάρισας συγκεντρώνουν οι νέοι της ΝΔ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Λάρισας συγκεντρώνουν οι νέοι της ΝΔ

Μεγάλη κινητοποίηση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους του νομού Λάρισας που επλήγησαν από τους τελευταίους σεισμούς πραγματοποιεί η νεολαία της Nέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, με τη συνδρομή του Πρωθυπουργικού γραφείου και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες από εμφιαλωμένο νερό, συσκευασμένα τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που εστάλησαν στη Λάρισα και διανέμονται ήδη στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, ενώ συνεχίζουν να καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.

Εκατοντάδες είναι οι οργανώσεις των νέων από όλη την Ελλάδα που στήριξαν την πρωτοβουλία και συνεχίζουν ακόμη να συγκεντρώνουν τρόφιμα σπεύδοντας να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της Πολιτείας για άμεση κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες του ισχυρού σεισμού.

«Kάναμε το ελάχιστο»… Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας από το νομό Λάρισας, ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική. Κάναμε το ελάχιστο που μπορούσαμε στεκόμενοι έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη», σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top