Εισαγγελέας για το μπούλινγκ από οπαδό του ΠΑΟΚ

Εισαγγελέας για το μπούλινγκ από οπαδό του ΠΑΟΚ

Έρευνα του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Θεσσαλονίκης, μετά την εισαγγελική παραγγελία για την ανάρτηση βίντεο όπου απεικονίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ να αναγκάζει αλλοδαπό μουσουλμάνο να κάνει τον χριστιανικό σταυρό, με επικλήσεις στο Θεό και την Παναγία.

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς μετά τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο απεικονίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ να αναγκάζει Μουσουλμάνο να κάνει τον χριστιανικό σταυρό, στην περιοχή της Τούμπας. Ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και τα στοιχεία της έρευνας να συσχετιστούν με τη δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί από την αστυνομία.

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα Ρατσισμού αναμένεται να παραγγείλει την διενέργεια της  προκαταρκτικής εξέτασης στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της έρευνας, μεταξύ άλλων,  θα κληθούν να καταθέσει ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 που ανάρτησε το επίδικο βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας τον εξευτελισμό ενός ανθρώπου, ενώ στη συνέχεια το απέσυρε μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ , όπως φαίνεται στο βίντεο, κάνει μπούλινγκ στον αλλοδαπό τον οποίο αναγκάζει να κάνει στο σταυρό του  και να επαναλαμβάνει όσα εκείνος του ζητάει επιτακτικά, με επικλήσεις προς τον Θεό και την Παναγία.

 

 

 

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ