Εκδήλωση της “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Τούμπα

Εκδήλωση της “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Τούμπα

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μάρτη, εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του Δ’ διαμερίσματος. Μίλησαν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Χρυσόστομος Φραντζέσκος, μουσικός – καθηγητής κιθάρας, γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ’ Διαμερίσματος, ο Πάρης Σαρρής, εργαζόμενος σε φαρμακευτική εταιρία, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και Συναφών Κεντρικής Μακεδονίας και ο Αριστείδης (Μίμης) Παπαδόπουλος, δάσκαλος στο 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι στόχος που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων, θα δώσει αέρα και δυναμική στη μάχη για μια καλύτερη ζωή, θα κάνει την πραγματική διαφορά,» τόνισε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, σημείωσε ότι «απευθύνουμε και από την Τούμπα, το αισιόδοξο και ανατρεπτικό μήνυμα της ενίσχυσης των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Η δύναμη και η πραγματική ελπίδα βρίσκεται εδώ, στους αγώνες μας, προχωρώντας κόντρα στο ρεύμα του συμβιβασμού με αυτό το άδικο σύστημα, κόντρα στο ρεύμα των χαμηλών απαιτήσεων».

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top