Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Πολυχρόνη που πάσχει από Κυανωτική Καρδιοπάθεια

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Πολυχρόνη που πάσχει από Κυανωτική Καρδιοπάθεια

Την βοήθεια όλων χρειάζεται ο μικρός Πολυχρόνης, μόλις 16 μηνών ο οποίος διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα, στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί.

Το θέμα έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, τονίζοντας πως “Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη. Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την «κεντήσει»”.

Μάλιστα ανέφερε πως: “Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής” και συνέχισε “Χρειάζεται όμως την στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον”.

“Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10 Ιουνίου ανέρχεται στις 150.000, ευρώ. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση” επισημαίνει ο κ. Τσαϊρίδης.

“Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό μας Πολυχρόνη. Ακόμη και μια απλή κοινοποίηση θα βοηθήσει” καταλήγει στην ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Τράπεζα Πειραιώς
GR8201711150006115145359965
BIC/SHIFT: PIRBGRAA
Αιτιολογία κατάθεσης: Πολυχρόνης Ταγάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μ. Ντράγκι: Απόλυτη επιτυχία η συμφωνία για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Σοκ στη Λάρισα: Aνάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με 6 άνδρες μέσα σε λίγες ώρες

Χαλκιδική: Θανατηφόρα πτώση άνδρα από την στέγη του σπιτιού του στο Πολύχρονο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top