Εκδήλωση Τιμής για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου (VIDEO)

Εκδήλωση Τιμής για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου (VIDEO)

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων (1991-2021) από την ενθρόνιση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, σε συνεργασία με φορείς της Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν από κοινού σειρά τιμητικών εκδηλώσεων, προκειμένου να αναδειχθεί το πολυσχιδές έργο του, καθώς και ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί σε πρώτη παγκόσμια προβολή το ντοκιμαντέρ «Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τριάντα χρόνια διακονίας».

Το ντοκιμαντέρ υλοποιήθηκε με τη χορηγία της «Αδελφότητας Οφφικιαλίων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας: Παναγία Παμμακάριστος». Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για τον Πατριάρχη μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς πολιτικού, εκκλησιαστικού και ευρύτερου θρησκευτικού χώρου, ενώ παρουσιάζεται και αυτοβιογραφική συνέντευξη του ίδιου.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον Κινηματογράφο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top