Εκλογές 2023: Γιατί καθυστερεί η επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών (VIDEO)

Εκλογές 2023: Γιατί καθυστερεί η επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών (VIDEO)

Καθυστέρηση σημειώνεται στην ενημέρωση για το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενώ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έπρεπε να συμπληρώσουν τα ποσοστά κατά το διάστημα από τις 10 ως τις 10:30 το πρωί, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Σε εξέλιξη είναι γη ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα που είναι εγγεγραμμένοι περίπου 9,8 εκατ. εκλογείς, οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Το Eleftherostypos.gr , όπως σε κάθε μεγάλο γεγονός έτσι και στις εκλογές του 2023 θα είναι κοντά σας με συνεχή ενημέρωση και θα σας σας παρουσιάσει έγκαιρα και έγκυρα όλα τα αποτελέσματα των κρίσιμων εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Μέσα από διαδραστικούς πίνακες και χάρτες και σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε έγκαιρα, έγκυρα και αναλυτικά, για τα ποσοστά των κομμάτων, τον αριθμό των ψήφων ανά περιφέρεια, την κατανομή των εδρών, τους βουλευτές που εκλέγονται, ενώ ταυτόχρονα θα δημοσιεύονται και όλα όσα θα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή.


ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Αναστάτωση με δικαστική αντιπρόσωπο που λιποθύμησε

Εθνικές βουλευτικές εκλογές 2023 – Exit Poll σε… φούρνο της Κοζάνης – «Ότι έβγαλι του κτί»

Εκλογές 2023: Τι συμβαίνει όταν κλείσουν οι κάλπες-Η διαδικασία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top