Εκλογές ΤΕΕ: Αντιβαλίδης-Μήτρου, άντεξαν την κομματική πίεση

Εκλογές ΤΕΕ: Αντιβαλίδης-Μήτρου, άντεξαν την κομματική πίεση

Μόνο ικανοποίηση για τη δεύτερη θέση στις εκλογές του ΤΕΕ του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, μπορούν να αισθάνονται οι Παναγιώτης Αντιβαλίδης και Δημήτρης Μήτρου που με βάση τα δεδομένα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο «Ανασυγκρότηση Μηχανικών=ΔΥΝΑ.ΜΗ Δυναμικοί Μηχανικοί – Πρωτοβουλία Μηχανικών» με τις 699 ψήφους που έλαβε, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση ανάμεσα στο σύνολο των οκτώ παρατάξεων στο τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, αντέχοντας τις αφόρητες κομματικές πιέσεις που επικράτησαν στην εκλογική διαδικασία.

Όλο το τελευταίο διάστημα εξάλλου, η προσέγγιση των δύο έμπειρων μηχανικών, όσον αφορά στις εκλογές, απείχε «έτη φωτός» από τον κομματικό συνδικαλισμό και εστίαζε στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, στην αξιοπρέπεια του επαγγέλματος και στην καθημερινότητα του αυτοαπασχολούμενου μηχανικού και εκείνου που απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτός βέβαια ήταν και ο δύσκολος δρόμος, μακριά από κομματικά «χρίσματα» και συσπειρώσεις, με τον Παναγιώτη Αντιβαλίδη και τον Δημήτρη Μήτρου να το γνωρίζουν αυτό, δίνοντας έναν έντιμο και σοβαρό αγώνα, με συγκεκριμένες προτάσεις και αξιοπιστία, στάση που αναμένεται να φανεί και στην εκπροσώπηση στα νέα όργανα του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top