Έκτακτο: Κακοκαιρία Elias – Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ήχησε το 112

Έκτακτο: Κακοκαιρία Elias – Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ήχησε το 112

Μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων του Βόλου για απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει το μήνυμα του 112 που ήχησε στα κινητά των κατοίκων, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Elias.

Νωρίτερα είχαν σταλεί δύο μηνύματα από το 112 για τη Λάρισα. Το ένα ήταν προειδοποιητικό για τις περιοχές Αρμένι και Σωτήριο, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας, ενώ το δεύτερο εστάλη πάλι για την περιοχή Σωτήριο, αυτή τη φορά για την εκκένωσή της προς Λάρισα.

Τώρα, απαγορεύτηκε και η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, λόγω του «σφυροκοπήματος» της κακοκαιρίας Elias στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως, το δρομολόγιο που εκτελεί το λεωφορείο C2571 (Βόλος- Λάρισα) δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από εντολή της αστυνομίας για διακοπή οδικής κυκλοφορίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top