Έλεγχοι σε εστιατόρια- μπαρ: Ξεχνούσαν… να κόβουν αποδείξεις σε Αττική και Καβάλα

Έλεγχοι σε εστιατόρια- μπαρ: Ξεχνούσαν… να κόβουν αποδείξεις σε Αττική και Καβάλα

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Αττική και Καβάλα βρέθηκαν στο στόχαστρο των ελεγκτικών υπηρεσιών το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και είχαν στόχο την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκαν τα εξής:

Στην Αττική,

• σε εστιατόριο, η μη έκδοση 13 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας ,

• σε εστιατόριο, η μη έκδοση 12 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 6 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 4 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού,

• σε καφέ – εστιατόριο, η μη έκδοση 3 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.

Στην Καβάλα,

• σε καφέ μπαρ – εστιατόριο, η μη έκδοση 5 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 3 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού,

• σε καφέ – μπαρ, η μη έκδοση 17 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 22 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού,

• σε αναψυκτήριο, η μη έκδοση 14 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 2 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού,

• σε καντίνα, η μη έκδοση 16 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

Κυρώσεις

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Ε.Π.Ε., Δ.Ο.Υ., Π.Ε.Κ.Α.) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Τροχονόμος στον κόμβο της ΧΑΝΘ – Παρεμβάσεις για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Έφυγε» από τη ζωή η συνθέτις του «Αχ Ελλάδα» Βάσω Αλλαγιάννη

Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για 2η αναμνηστική δόση και για τους άνω των 30

Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 46χρονος στην Επανομή – Νοσηλεύεται ο 15χρονος γιος του 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος-Κατηγορείται ότι αιχμαλώτισε 23χρονη και τη βίασε

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση ηλικιωμένης από δίκυκλο στην Τούμπα 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας (VIDEO) 

Καράτε: «Χρυσός» ο Ξένος στους Μεσογειακούς Αγώνες (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top