Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η σύσταση στις επιχειρήσεις του κέντρου για τις σημερινές κινητοποιήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η σύσταση στις επιχειρήσεις του κέντρου για τις σημερινές κινητοποιήσεις

Σύσταση στις επιχειρήσεις του κέντρου κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, για τις σημερινές κινητοποιήσεις, με αφορμή την 15η επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα ο ΕΣΘ με ανακοίνωση του προτρέπει τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης να «μεριμνήσουν για την ασφάλεια των καταστημάτων τους, με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα, καθώς και για την απομάκρυνση εξωτερικά αυτών πάσης φύσεων υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αγαπητοί συνάδελφοι, Με βάση ανακοίνωση της Αστυνομίας σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Την Τετάρτη 06-12-2023, υφίσταται πρόθεση πραγματοποίησης διάφορων εκδηλώσεων, με αφορμή την επέτειο από το συμβάν του θανάσιμου τραυματισμού του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), στο πλαίσιο της κύριας αποστολής τους για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, θα λάβουν τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα με σκοπό την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών ή εν γένει αντικοινωνικών συμπεριφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την αποτροπή κάθε έκνομης ενέργειας, παρακαλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις, ιδιαιτέρως όσες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης όπως μεριμνήσουν Τετάρτη 06-12-2023 για την ασφάλεια των καταστημάτων τους, με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα, καθώς και για την απομάκρυνση εξωτερικά αυτών πάσης φύσεων υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου-Θεσσαλονίκη: Τα μέτρα της ΕΛΑΣ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top