Εναλλακτικός τουρισμός με στόχο το εσωτερικό «ταξίδι»

Εναλλακτικός τουρισμός με στόχο το εσωτερικό «ταξίδι»

Τουρισμός! Μια «ανάσα»… σε μια χώρα που τυλίγεται από φως και αλμύρα, από ανθρώπους και ιστορίες, από γεύσεις και διαδρομές. Πως όμως θα ήταν διαφορετικός, ουσιαστικός, σπουδαίος σε κάθε του ανάμνηση για εκείνον που μπαίνει στη διαδικασία να επισκεφτεί έναν τόπο; Στις 2 Φεβρουαρίου στις 19.00 το απόγευμα, στο θέατρο Χιλής, στην Καλαμαριά, θα παρουσιαστεί η μυθική διάσταση της Κέας –κοινώς Τζιάς, ενός νησιού βαθιά διαποτισμένου από τους Μύθους και ιδιαίτερα αυτού των Νυμφών, καθώς και την μοναδικότητα του σαν ταξιδιωτικό προορισμό, δίνοντας μας ένα πάτημα για να σκεφτούμε τον τουρισμό αλλιώς.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σκάρπου

Στόχος; Το ταξίδι να μην είναι μόνο εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό και η ενέργεια που παίρνει κάποιος από τις διακοπές του να μην διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες αλλά για μια ολόκληρη ζωή, λένε οι διοργανωτές, που θα μας ξεναγήσουν στη βίλα Αλς Μαρμαρέη, στην Κέα και σε αυτή τη διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία.

«Η έννοια της ταξιδιωτικής εμπειρίας είναι διαφορετική από την γενικότερη έννοια του τουρισμού, η οποία παραπέμπει στη βιομηχανία του μαζικού τουρισμού, των μεγάλων τουριστικών μονάδων με τα all inclusive αλλά και των μαζικών τουριστικών πακέτων που βιώνονται σαν μια πιεστική μετακίνηση-ξενάγηση σε διάφορους τόπους για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερο, τουριστικών πληροφοριών.

Η ταξιδιωτική εμπειρία εστιάζει στον ταξιδιώτη και στις ιδιαίτερες του ανάγκες. Και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία δημιούργησε τα tailor made ταξίδια (κατά παραγγελία ταξίδια) και τα ταξίδια ειδικών ενδιαφερόντων, πολιτιστικές διαδρομές, πεζοπορίες, γευσιγνωσία, αγροτουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός κλπ., τις οποίες τις χαρακτηρίσαμε γενικότερα ως εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται και ενός άλλου είδους ταξιδιωτικής εμπειρίας που έχει να κάνει με τα yoga retreats, το διαλογισμό, διάφορα είδη ενεργειακών θεραπειών, life coaching κλπ., η οποία αποτελεί μια αναπτυσσόμενη αγορά διεθνώς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας που διαθέτει ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον!» αναφέρει η Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου, που είναι ιδιοκτήτρια της βίλας Αλς Μαρμαρέη και επιχειρούν αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα, μαζί με το σύζυγο της Πάνο Ευσταθόπουλο.

τουρισμος-εναλλακτικη-εμπειρια-κεα (3)

Η ίδια είναι νομικός, διεθνολόγος, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, διδάκτορας τουρισμού και έχει εργαστεί για χρόνια στον ΕΟΤ. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων, θεατρικών έργων, λογοτεχνίας και ποίησης, ενώ έχει ασχοληθεί για χρόνια με το χορό και την υποκριτική σαν ερασιτέχνης ηθοποιός, αλλά και την αστρολογία, την αυτογνωσία, τη γιόγκα, το τσικόγκ και την ενεργειακή θεραπεία. Φυσικά και της αρέσουν τα ταξίδια, τα παιδιά, τα ζώα και οι ωραίες παρέεες.

«Η ιδιαιτερότητα των ταξιδιωτικών εμπειριών που δημιουργήσαμε στην βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ στην ΚΕΑ είναι ότι συνδυάζει κάποιες δραστηριότητες αυτού του είδους, όπως το χορό, το chi kung, τη γιόγκα, το διαλογισμό με τη θεραπευτική δύναμη του Μύθου και την ταυτόχρονη εξερεύνηση του νησιού μέσα απ αυτή την οπτική εσωτερικής σύνδεσης του ταξιδιώτη με την μοναδική φυσική ομορφιά του νησιού! Παράλληλα δημιουργήσαμε ταξιδιωτικές εμπειρίες που βασίζονται στις πρακτικές των αρχαίων Ασκληπείων και Ονειρομαντείων που συνδυάζουν ακριβώς την εσωτερική θεραπεία με το μυθικό! Για τους αναζητητές της εσωτερικής περιπέτειας αποτελεί μια ενεργειακή πολυτέλεια που προσδίδει μια πολλαπλασιαστική αξία στην εμπειρία του ταξιδιού» επισημαίνει η κα Τριανταφυλλίδου.

τουρισμος-εναλλακτικη-εμπειρια-κεα (2)
Η ενεργειακή αφύπνιση του επισκέπτη: Μια διαφορετική τουριστική φιλοσοφία

Αν αναρωτιέστε, γιατί είναι σημαντική η ενεργειακή αφύπνιση του επισκέπτη ενός τόπου… η απάντηση είναι απλή: «Γιατί μόνο μ αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να πάρει το μάξιμουμ της ενέργειας σε μια περίοδο χαλαρότητας της ζωής του, όπως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής, συνδεόμενος συνειδητά με το περιβάλλον και με τον ίδιο του τον εαυτό! Να ζήσει την μαγεία των στιγμών και αργότερα να την μεταφέρει και να την ριζώσει στην καθημερινότητα του, μεταμορφώνοντας αργά και σταθερά τη ζωή του! Σύμφωνα με την μοντέρνα γκβαντική φυσική η ενέργεια γύρω μας έχει νοημοσύνη και ανταποκρίνεται στις καθαρές προθέσεις μας! Το μαγικό περιβάλλον της Κέας αποτελεί ένα μοναδικό παραδεισένιο προορισμό για να το ανακαλύψει» εξηγεί η κα Τριανταφυλλίδου, η οποία δηλώνει ερωτευμένη με την Κέα και τον ευρύτερο νησιωτικό τοπίο.

«Έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε εκτός από τα δάση βασιλικών δρυών, μοναδικά στα βαλκάνια, έναν πολύ ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο, την Αρχαία Καρθαία, η οποία είναι προσβάσιμη είτε από το αρχαίο λιθόστρωτο μονοπάτι (45 λεπτά διαδρομή) είτε με σκάφος. Και επίσης έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε μια εντυπωσιακή γαλάζια θέα απέναντι στις άλλες Κυκλάδες αλλά και την Ανατολή του Ηλίου που μας μαγεύει κάθε πρωί». Αυτή η καθημερινότητα την κάνει να θέτει στόχους που κρύβουν μέσα τους μοιράσματα.

«Πρώτος μου στόχος είναι να μοιράζομαι αυτή τη μαγεία που βιώνω στο νησί με άλλους ανθρώπους και να τους καθιστώ κοινωνούς αυτής της μυστικής και τόσο γοητευτικής διάστασης της ζωής! Επίσης να συνεχίζω να τροφοδοτώ την έμπνευση μου μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση χαράς και ικανοποίησης που φέρνει η πραγματοποίηση ενός πετυχημένου ταξιδιού τόσο εξωτερικού όσο και εσωτερικού και φυσικά να έχω χρόνο πάντα να γράφω την ποίηση, την λογοτεχνία και τα θεατρικά μου, αλλά και να ερευνώ τους μύθους και τα όνειρα που τόσο μ αρέσουν» λέει.

τουρισμος-εναλλακτικη-εμπειρια-κεα (1)
Οι Έλληνες, το εσωτερικό «ταξίδι» και η βιομηχανία του τουρισμού

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο τουρισμός αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη πηγή οικονομικού κέρδος, με σίγουρα αποτελέσματα στο κομμάτι της διαμονής και της εστίασης, αλλά και τους κλάδους που συνδέονται άμεσα με τα παραπάνω… είμαστε άραγε έτοιμοι ως Έλληνες να δημιουργήσουμ τη συνθήκη για καινοτομίες, που έχουν να κάνουν με την ψυχή κι όχι με την τσέπη; «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αυτή την εποχή των ραγδαίων εξελίξεων που έχουν απομυθοποιήσει την «υλική πολυτέλεια» είναι έτοιμοι και αναζητούν την ενεργειακή πολυτέλεια, η οποία προσδίδει στην ύπαρξη μια αίσθηση εσωτερικής πληρότητας και ευεξίας! Και φυσικά πιστεύω ότι ένα μέρος Ελλήνων που έχουν γαλουχηθεί βαθειά με το μύθο είναι πανέτοιμοι να συνδεθούν με την ενεργειακή πολυτέλεια μέσα τους» υπογραμμίζει η κα Τριανταφυλλίδου, η οποία πιστεύει στην καθαρή πρόθεση για να κάνει το πρώτο βήμα σε όλα τα σχέδια που σκαρώνει. «Αυτό δε λένε και οι Κινέζοι; Ότι το ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα; Και όταν βρεθείς στο κατάλληλο περιβάλλον, εν προκειμένω στην άγρια και μοναδική ομορφιά της Κέας, η γηγενής αλχημεία θα προνοήσει, ώστε η πρόθεση της εσωτερικής μεταμόρφωσης να υλοποιηθεί μαγικά».

τουρισμος-εναλλακτικη-εμπειρια-κεα (6)

Η εμπλοκή της με τον τουρισμό και η εμπειρία της, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις για την γενικότερη τουριστική βιομηχανία, την απασχόληση, το μεταναστευτικό-προσφυγικό. «Η βιομηχανία του τουρισμού είναι μια πολύ δυνατή βιομηχανία για την Ελλάδα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους και φέρνει πολύ συνάλλαγμα στη χώρα και όσο περνούν οι δεκαετίες το σύστημα αποκτά όλο και μεγαλύτερο επαγγελματισμό και προσαρμόζεται στις διεθνείς απαιτήσεις. Το κακό είναι ότι ο τουρισμός είναι ένας πολύ ευαίσθητος κλάδος που επηρεάζεται πολύ εύκολα από τις διεθνείς συγκυρίες.

Μια απειλή πολέμου με την Τουρκία για παράδειγμα μπορεί να φέρει μεγάλη αμηχανία και πάγωμα των κρατήσεων γενικότερα στα νησιά του Αιγαίου. Δεν συζητάμε για το τι μπορεί να γίνει στην περίπτωση ενός «θερμού επεισοδίου». Όμως γενικότερα πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ταξιδεύουν περισσότερο, ώστε να γνωρίσουν και να συνδεθούν με τον εαυτό τους μέσα από το περιβάλλον. Να ταξιδεύουν από χαρά και ενθουσιασμό, όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι να μετατρέπονται σε «ανεπιθύμητους» πρόσφυγες, εξ αιτίας ενός παράλογου πολέμου. Ας ελπίσουμε ότι το ταξίδι χαράς και εξερεύνησης θα γίνει τρόπος ζωής για τις επόμενες γενιές» αναφέρει η κα Τριανταφυλλίδου.

τουρισμος-εναλλακτικη-εμπειρια-κεα (7)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

04:3021/02

MOMus: «Τίμιοι παράνομοι – Πρόσωπο. Ελευθερία. Σιωπή» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

04:0021/02

Κυριακές στο ΦΙΞ in art με ελεύθερη είσοδο Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

03:3021/02

«Αἱ Συνέπειαι τῆς Παλαιᾶς Ἱστορίας» στο «Αμαλία» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

03:0021/02

Ο Αίας του Σοφοκλή στο «Αυλαία» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

02:3021/02

Ουρολοιμώξεις: Πότε μεγαλώνει ο κίνδυνος για τα παιδιά Υγεία

02:0021/02

Λ. Πετρούνιας: «Πέταξε» πρώτος για τελικό! Αθλητισμός

01:3021/02

Ντρου Μπάριμορ: Πως έχασα δέκα κιλά Lifestyle

01:0021/02

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την περίοδο Διάφορα

00:3021/02

Στην Αμβέρσα το 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας Διεθνή

23:5920/02

Π.Κ.Μ.: Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας Β.Ελλάδα ,Διάφορα

23:5020/02

Γκρέτα: Που ξόδεψε τα χρήματα του Εναλλακτικού Βραβείου Νόμπελ Διεθνή ,Περιβάλλον

23:4020/02

Γεωργιάδης: Αναμένουμε καλά νέα για ναυπηγεία Ελευσίνας Οικονομία ,Πολιτική

23:3020/02

Το Ιράκ κλείνει τα σύνορα του λόγω κοροναϊού Διεθνή ,Υγεία

23:2020/02

Ομόνοια: Φαντασμαγορικές δοκιμές για το συντριβάνι Ελλάδα

23:0520/02

Εννιάχρονο αγόρι κλαίει σπαρακτικά λόγω bullying στο σχολείο(ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή ,Κοινωνία

22:5520/02

Ταλιμπάν: Έτοιμοι να υπογράψουν συμφωνία με ΗΠΑ Διεθνή

22:4520/02

Πορτογαλία: Νομιμοποίηση της ευθανασίας Διεθνή

22:3520/02

Έκτακτη συνάντηση Ερντογάν-Σάρατζ Διεθνή

22:2520/02

Ναύπακτος: Σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα Ελλάδα ,Κοινωνία

22:1520/02

Επίθεση σε οπαδούς του Ολυμπιακού Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0420/02

Μηταράκης: Τα νησιά του Αιγαίου σηκώνουν όλο το προσφυγικό της Ευρώπης Πολιτική

21:5420/02

Εξαπάτηση από δήθεν επενδυτές με έδρα το Λονδίνο Ελλάδα ,Κοινωνία

21:4220/02

Ισπανία:Ενίσχυση των δικαιωμάτων των θυμάτων σεξουαλικής βιας Διεθνή

21:3220/02

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απολογίες για τα κονδύλια που ξεπουλήθηκαν Πολιτική

21:2120/02

ΠτΔ: Ανάγκη να αγωνιζόμαστε για ελευθερία και δημοκρατία Πολιτική

21:1020/02

Δέχεται να καταθέσει υπό προϋποθέσεις ο «Σαράφης» Ελλάδα ,Πολιτική

21:0020/02

Θεσ/νικη: Παρέμβαση στο γραφείο του Δ. Κούβελα Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:5020/02

Βορίδης: Μεταφορά των ιδεών της ελευθερίας στους αγροτικούς συνεταιρισμούς Πολιτική

20:4020/02

Ελληνοτουρκικά: Ολοκλήρωση συζητήσεων για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Πολιτική

20:3020/02

Έφυγε από τη ζωή ο λυράρης Χρ. Τσενεκίδης Θεσσαλονίκη

20:2020/02

Κοροναϊός: Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό Διεθνή ,Υγεία

20:1020/02

Αστυνομικοί σε κύκλωμα έκδοσης πλαστών εγγράφων Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0020/02

Κοτζιάς για Τσαβούσογλου: Είναι αναιδής στο τετράγωνο Πολιτική

19:5020/02

Μόσχα: Κατηγορεί την Άγκυρα ότι συνδράμει τους τρομοκράτες Διεθνή

19:4020/02

Ελληνογερμανικές συναντήσεις στη Θεσ/νικη για διαχείριση αποριμμάτων Ελλάδα ,Περιβάλλον

19:2020/02

Ακρόπολη: Σε τέσσερις μήνες ο νέος ανελκυστήρας Κοινωνία

19:1020/02

Πέτσας για Τσίπρα: Ξεπέρασε και τον εαυτό του Πολιτική

19:0020/02

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση «vegan» ακτιβιστών για την Τσικνοπέμπτη Θεσσαλονίκη

18:5020/02

ΠαΜακ: Φοιτητές θα ενημερώσουν πάνω από 1.000 μαθητές Λυκείου Θεσσαλονίκη

18:4020/02

Μπογδάνος: Οι επιθέσεις στην Ορθοδοξία αυξάνονται Πολιτική

18:3020/02

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι σε τζαμί – Ένας τραυματίας Διεθνή

18:2020/02

ΥΠΕΝ: Aπλούστευση αδειοδότησης των ΑΠΕ Ελλάδα ,Περιβάλλον

18:1020/02

Δένδιας: Η επιδίωξη κομματικού οφέλους δε δικαιολογεί τα πάντα Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

18:0220/02

Η «Σουρωτή» συνδέθηκε με το δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Επιχειρήσεις

18:0020/02

Επιστολή παλιννοστούντων στην κυβέρνηση για το «Ρώσος» προς τον Ιβάν Σαββίδη Ελλάδα

17:5020/02

Υπογειοποίηση σκουπιδιών και νέοι κάδοι στο δ. Καλαμαριάς Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:4020/02

Πότε θα βγουν στη δημοσιότητα οι ηχογραφήσεις Βαρουφάκη Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

17:3020/02

Πως γιόρτασε η Αθήνα την Τσικνοπέμπτη Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2020/02

Τσίπρας για Τσαβούσογλου: Προσβολή ή παράσημο; Διεθνή ,Ελλάδα ,Κόμματα

17:1520/02

Πόλος αναψυχής και πάλι το άλσος Λουτρών Θέρμης Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:1320/02

H HATTA ανοίγει την αγορά του ελληνικού τουρισμού Τουρισμός

17:1020/02

Μητσοτάκης: Διεκδικούμε έμπρακτη αλληλεγγύη για το προσφυγικό Διεθνή ,Πολιτική

17:0020/02

Η απλή λογική ζητείται στα διεθνή θέματα Άρθρα

16:5720/02

H Tρ. Πειραιώς υποστηρίζει διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Αγροτική Οικονομία

16:5020/02

Ένταση και επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4020/02

Βρούτσης: Ενισχύεται ο δημόσιος χαρακτήρας της κοινωνικής ασφάλισης Πολιτική

16:3020/02

Στον Άρειο Πάγο η προανακριτική της Novartis για προστασία των «Σαράφη» – «Κελέση» Ελλάδα ,Πολιτική

16:2820/02

«Άναψε» το γλέντι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

16:2020/02

Κ. Κόλλιας: Έξι προτάσεις για το ασφαλιστικό Ελλάδα ,Οικονομία

16:1220/02

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Κατεχάκη λόγω τροχαίου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1020/02

Συνάντηση Λ. Μενδώνη με τον Αιγύπτιο υπ. Αρχαιοτήτων και Τουρισμού Διεθνή ,Πολιτισμός

16:0020/02

Συνάντηση του αρχιεπισκόπου με την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ Ελλάδα

15:5420/02

ΔΕΘ: Kόσμημα, ψωμί και γλυκίσματα των αισθήσεων Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:5020/02

Δένδιας σε Τσαβούσογλου: Δεν κάνουμε συμβιβασμούς Πολιτική

15:4020/02

Επτά θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδα από την γρίπη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

15:3120/02

Ποιοτικό ψωμί, το 83% των καταναλωτών βρίσκει στο φούρνο Θεσσαλονίκη ,Οικονομία ,Σημαντικά

15:3020/02

ΣΕΒ: Το 50% των εσόδων της μεσαίας τάξης πάει στην εφορία Οικονομία

15:2020/02

Ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος στη συνάντηση Ζέρβα με Δήμαρχο Καλαμάτας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:1020/02

Τι λείπει από Ολυμπιακό και Άρσεναλ και ένας συμπαθής… Αδόλφος Αθλητισμός

15:0220/02

Θεσ/νίκη: Μαθητές επινόησαν εφαρμογή που εντοπίζει τη θαλάσσια μόλυνση Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

15:0020/02

Αναβλήθηκε για 2η φορά η δίκη Ψωμιάδη για την επίθεση στον Μπουτάρη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:5320/02

Αγνοείται η τύχη 12χρονης προσφυγοπούλας Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:5020/02

Στοίχημα: Αντέχει ο Ολυμπιακός, γκολ στο ΓΣΠ! Αθλητισμός

14:4020/02

Καναδάς: Τροχαίο με 200 οχήματα στο Μόντρεαλ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή

14:3020/02

Κρήτη: Επιστολή Κουράκη στον πρωθυπουργό Ελλάδα ,Περιφέρειες ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

14:2920/02

Θεσ/νικη: 83χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:2720/02

Εφαρμογές για κινητά σώζουν καρδιοπαθείς Θέματα GR Times ,Υγεία

14:2020/02

Τζιτζικώστας: «Καμπανάκι» για τον προϋπολογισμό της ΕΕ ΕΕ ,Ελλάδα ,Περιφέρειες

14:1020/02

Νιγηρία: Πάνω από 100 νεκροί λόγω πυρετού Λάσα Διεθνή ,Υγεία

14:0320/02

Έπεσε κομμάτι από το ταβάνι στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:0020/02

Θεσ/νίκη: Έκλεβαν από χρήματα μέχρι ρόδες! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:5020/02

Θερμοί εναγκαλισμοί Καλαφάτη – Νεοφύτου στη Βουλή Παραπολιτικά

13:4020/02

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα γέννησης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Χωρίς κατηγορία

13:3720/02

Βίντεο από την διάσωση της λύκαινας στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

13:3120/02

Κλειστό λόγω ψώρας σχολείο και στο Δήμο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Παιδεία ,Σημαντικά

13:3020/02

Σ. Αναστασιάδης: Το ΑΠΘ προάγει την ελληνική γλώσσα (ΒΙΝΤΕΟ) Βουλή ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:2020/02

Μ. Βορίδης: Βάζει τέλος στο αλαλούμ των βοσκοτόπων Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

12:5720/02

Τσικνοπέμπτη: Μία… Ψησταριά το κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:5020/02

Σε επίπεδα ρεκόρ η έλλειψη ταλέντου παγκοσμίως! Διεθνή ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

12:4020/02

Τράπεζα της Ελλάδος: Αύξηση 4,1 δις στις ξένες επενδύσεις Ελλάδα ,Οικονομία

12:3020/02

ΟΠΕΚΑ: Τελευταία εργάσιμη του μήνα η καταβολή επιδομάτων Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2220/02

Κινητοποιήσεις άρχισαν οι διανομείς των ΕΛΤΑ Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:2020/02

Ενισχύεται το Μητρώο Δικηγόρων της Υπηρεσίας Ασύλου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:1020/02

Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα να μάθει να μοιράζεται στην αν. Μεσόγειο Διεθνή

12:0020/02

Μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών F-16 στο Αιγαίο Ελλάδα

11:5020/02

Ηράκλειο: Έντονο ενδιαφέρον Σαββίδη για το Capsis Ελλάδα

11:4420/02

Πρόωρος… τελικός για το κύπελλο Ελλάδος! Αθλητισμός

11:4020/02

Καινοτόμο πρόγραμμα οικολογικού τουρισμού Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

11:3720/02

Μύθος η μεγάλη ζήτηση για αγορά ακινήτων, το 68% δεν ενδιαφέρεται Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ