Ενημερωτική εκδήλωση για το Έργο BEST -U από την ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για το Έργο BEST -U από την ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει την Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρα 18:00 η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ (ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ), στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου BEST WATER USE (BEST –U), στην αίθουσα «Δ. Αναστασιάδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, στην οδό Περ. Κωστοπούλου 20, 3ος όροφος.

Το Έργο BEST –U, το οποίο αποτελεί τμήμα του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A “Coorporation Programme GREECE-BULGARIA 2014-2020”, αποσκοπεί στη βελτίωση της διαχείρισης των υδάτων, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβάλλοντος, της αποτελεσματικής χρήσης των υδάτινων πόρων και της προστασίας του εδάφους.

Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικά κονδύλια των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας.Η διοργανώτρια εταιρεία, ΑΝΕΣΕΡ Α.Ε., αποτελεί έναν από τους Εταίρους υλοποίησης του Προγράμματος, στο πλαίσιο της λειτουργίας της ως φορέας ενίσχυσης της τοπικής ανάπτυξης του Νομού Σερρών, μέσα από την υλοποίηση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων, καθώς και κάθε άλλης πρωτοβουλίας που μπορεί να συμβάλλει σε αυτήν.Η εκδήλωση απευθύνεται στους αγρότες και παραγωγούς της περιοχής του Νομού Σερρών.Οι ομιλητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι:

* Εκπρόσωπος ΑΝΕΣΕΡ

* Δημήτρης Γιαννάκης, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

* Σπύρος Κωνσταντίνου, Γεωπόνος, στέλεχος ΔΑΟΚ

* Κώστας Τσιρογιάννης, Γεωπόνος ΓΟΕΒ πεδιάδας Σερρών

* Εκπρόσωπος ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

* Κώστας Βερβερίδης, Γεωπόνος – Σύμβουλος Έργου BEST –U

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ