Ένοπλες Δυνάμεις: Συγχαρητήρια από ΓΕΕΘΑ για την ολοκλήρωση της άσκησης «Παρμενίων 23»

Ένοπλες Δυνάμεις: Συγχαρητήρια από ΓΕΕΘΑ για την ολοκλήρωση της άσκησης «Παρμενίων 23»

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχε στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων «Παρμενίων – 23» συνεχάρη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, με σήμα του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό για την «προετοιμασία – οργάνωση – έλεγχο – συντονισμό και εκτέλεση» της εξαιρετικά σημαντικής και «εθνικά επωφελούς ευρείας κλίμακος διακλαδικής και διυπηρεσιακής άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων».

Έκανε, δε, ειδική μνεία στον «άρτιο επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό, τη προσήλωση στο καθήκον και την πίστη στον σκοπό και στην αποστολή που σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία των δυνάμεων οδηγούν και άγουν στην συνισταμένη απαιτούμενη ισχύ πάσης φύσεως προς αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών».

«Υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, εκπαίδευση, πειθαρχία, διακλαδική και διυπηρεσιακή συνεργασία υψηλού επιπέδου οδηγούν μετά βεβαιότητας στο επιζητούμενο αποτέλεσμα» επισήμανε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Εξήρε, τέλος, την ενεργό συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στην άσκηση, «γεγονός που», όπως τόνισε, «αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση κυριολεκτικά στον “υπέρ βωμών και εστιών” αγώνα για την προάσπιση της πατρίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Κλειστά τα σχολεία Παρασκευή και Δευτέρα–Το έγγραφο του υπ. Παιδείας

Υπεγράφη η σύμβαση για τα ηλεκτρικά λεωφορεία-Από πότε θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλία: Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα έργα αποκατάστασης και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top