Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κ. Μακεδονίας: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας 

Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κ. Μακεδονίας: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, για την εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους Αξιωματικούς, Ανθυπαστυνόμους και λοιπά στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας για την πρόσφατη εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη μια αλλοδαπή γυναίκα και αναζητούνται οι συνεργοί της, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και απάτες, καθώς αποπειράθηκαν, δίχως ωστόσο να το καταφέρουν, να αποσπάσουν χρηματικό ποσό 95.000 Ευρώ από έξι πολίτες στην Ημαθία.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, οι δράστες είχαν εξαπατήσει με την ίδια μεθοδολογία, τρεις ηλικιωμένους πολίτες σε περιοχές της Ροδόπης, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, κατορθώνοντας να αποσπάσουν το συνολικό ποσό των 10.090 Ευρώ.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top