Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας: Επιστολή συμπαράστασης στους ηθοποιούς

Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας: Επιστολή συμπαράστασης στους ηθοποιούς

Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε στο Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών ή Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

“Γνωρίζουμε καλά τις μεθοδεύσεις που επιδιώκουν τη σπίλωση και την αμαύρωση των ανθρώπων που αγωνίζονται αμισθί και με προσωπικό κόστος για ένα καλύτερο αύριο”, αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά: 

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας συμπαραστέκεται στην άδικη επίθεση που δέχεται αυτές τις μέρες το αδελφό Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών.

Είναι χαρακτηριστικό των συστημικών δυνάμεων εκτός από την αποδυνάμωση των σωματείων να επιθυμούν και την καρατόμηση των διοικήσεών τους που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την εξυγίανση ενός επαγγελματικού τοπίου ούτως ώστε να είναι αντάξιο του ανθρώπινου και πολιτιστικού χαρακτήρα του.

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις οι οποίες επιδιώκουν τη σπίλωση και την αμαύρωση των ανθρώπων που αγωνίζονται αμισθί και με προσωπικό κόστος για ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι μαζί θα δώσουμε το παρόν και την πρέπουσα απάντηση απέναντι στους υπερασπιστές των μεγάλων συμφερόντων απ΄όπου κι αν προέρχονται.

Η πολιτική εξουσία πρέπει να αναλογισθεί τις ευθύνες της και να ανταποκριθεί στο θεσμικό της ρόλο.

Τα ιστορικά σωματεία των καλλιτεχνικών κλάδων σύσσωμα θα αγωνιστούν για να διαγράψουν μια και για πάντα τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ