Επανασχεδιασμό του έργου ανάπλασης της μαρίνας Αρετσούς αιτήθηκε ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Επανασχεδιασμό του έργου ανάπλασης της μαρίνας Αρετσούς αιτήθηκε ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Τον επανασχεδιασμό του έργου που αφορά την ανάπλαση της μαρίνας Αρετσούς, αιτήθηκε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (υπερταμείο), Γρηγόρη Δημητριάδη σε μεταξύ τους συνάντηση.

Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμος Καλαμαριάς, ο κ. Δαρδαμανέλης κατέθεσε το αίτημα του, αναφέροντας ότι το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην υλοποίηση στρατηγικής μελέτης για το project χωρίς να λάβει υπόψη του τις θέσεις του δήμου.

Επιπλέον η ανακοίνωση αναφέρει, ότι κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Δαρδαμανέλης, ο οποίος συνοδευόταν από τη γενική γραμματέα του δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση ακινήτων.

Η διάνοιξη της οδού Πόντου ήταν το επίκεντρο της συζήτησης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη.

Στις συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Υπερταμείου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, συμμετείχε και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ