Επεισόδια στου Ρέντη: Δεκάδες γονείς προσαχθέντων έξω από το Αλλοδαπών (VIDEO)

Επεισόδια στου Ρέντη: Δεκάδες γονείς προσαχθέντων έξω από το Αλλοδαπών (VIDEO)

Σε εκατοντάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη.

Αυτή την ώρα συγγενείς των προσαχθέντων έχουν κλείσει την οδό Πέτρου Ράλλη.

Συγκεκριμένα η αστυνομία έχει προσαγάγει συνολικά 424 άτομα, τα οποία από το κλειστό του Ρέντη λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων και περιμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί έγινε κάποια ενημέρωση σε όσους είναι έξω, καθώς διαβάστηκαν τα ονόματα όσων έχουν προσαχθεί. Στη συνέχεια οι συγγενείς προχώρησαν σε διαμαρτυρία κλείνοντας την οδό Πέτρου Ράλλη. 

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης η αστυνομία επέτρεψε να αποχωρήσουν από το γήπεδο μόνο γυναίκες, παιδιά, γονείς και ηλικιωμένοι. Οι υπόλοιποι προσήχθησαν και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται στο Αλλοδαπών.


Πηγή: Newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top