Επεκτείνεται στην Ελλάδα η αμερικανική eXp Realty

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η αμερικανική eXp Realty

Η eXp Realty, η αναπτυσσόμενη αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών και η βασική θυγατρική της eXp World Holdings, (Nasdaq: EXPI), έκανε το ντεμπούτο της στην Ελλάδα. Η eXp Realty δραστηριοποιείται πλέον σε 21 αγορές με περισσότερους από 80.000 συνεταίρους μεσίτες ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Ο Michael Valdes, Πρόεδρος της eXp Global, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια επέκταση της eXp Realty δήλωσε «αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για την eXp Realty καθώς επεκτείνουμε την αγορά, με την προσθήκη της Ελλάδας στις υπάρχουσες δραστηριότητές μας σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μια ζωντανή αγορά με ισχυρές οικονομικές προβλέψεις που οδηγούνται από τον τουρισμό και τις εξαιρετικά αυξημένες ξένες επενδυτικές ευκαιρίες. Βλέπουμε τεράστιες επιχειρηματικές δυνατότητες για μεσίτες και τους εντολείς τους στην Ελλάδα που μπορούν να επωφεληθούν από το μοντέλο eXp».

Η ελληνική εταιρεία της eXp θα διευθύνεται από τον κ. Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Δίκτυο Ενώσεων Ακινήτων Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Πιστοποιημένων Επαγγελματιών Ακινήτων Ελλάδος και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.

Ο κ. Μανομενίδης δήλωσε πως «το μοντέλο eXp οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate».

eXp World Holdings επιβραβεύει τους επαγγελματίες του real estate με μετοχές που συνεισφέρουν στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας.

Η μεσιτεία που βασίζεται στο cloud αξιοποιώντας τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

Η eXp Realty βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 80.000 μεσίτες σε 21 χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμάς, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία. Δημιουργός του ομίλου eXp World Holdings είναι ο Glenn Sanford.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top