Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη-«Άνοιξαν» οι δρόμοι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη-«Άνοιξαν» οι δρόμοι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες των μελών φοιτητικών συλλόγων και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη. Σε κυκλοφορία όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε κυκλοφορία έχουν δοθεί όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι πορείες των μελών φοιτητικών συλλόγων και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε στις 6/12/2008 από το όπλο του ειδικού φρουρού, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Αυτήν την ώρα, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούν διαρκώς διελεύσεις έξω από τις εισόδους του ΑΠΘ, προκειμένου να αποτρέψουν και να ελέγξουν την πρόσβαση σε όλους όσοι κρίνονται ύποπτοι. Σημειώνεται ότι η είσοδος στο ΑΠΘ δεν απαγορεύεται, ωστόσο, λόγω της ημέρας και των αυξημένων αστυνομικών μέτρων, οι αρχές δεν ήθελαν να επιτρέψουν σε άτομα με κράνη, κοντάρια, σημαίες και τσάντες, που ενδεχομένως να μην έχουν σχέση με το Πανεπιστήμιο, να εισέλθουν σε αυτό.

Ακολουθούν ακόμη δύο συγκεντρώσεις

Δύο ακόμη συγκεντρώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής (6/12) ημέρας.

Συγκεκριμένα, στις 5 το απόγευμα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και φοιτητές του ΑΠΘ θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα.

Επιπλέον, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου, θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου (VIDEO)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε στα Προπύλαια το μαθητικό συλλαλητήριο

Γ. Οικονόμου: Επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις και ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους νέους

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top