Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε ισχύ από νωρίς το πρωί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε ισχύ από νωρίς το πρωί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ αναμένεται να τεθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις εκδηλώσεις, τις συγκεντρώσεις και τις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ήδη από σήμερα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του GRTimes, έχουν τοποθετηθεί κορδέλες σε καίρια σημεία του κέντρου της πόλης και πέριξ του ΑΠΘ, που θυμίζουν στους οδηγούς την ώρα κατά την οποία δεν θα πρέπει να σταθμεύουν.

Συγκεκριμένα από τις 5.00 το πρωί της Δευτέρας (6/12) και μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης (7/12) στις οδούς:

Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την οδό Σ. Δραγούμη, Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Μελενίκου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, Βασ. Ηρακλείου, στο τμήμα της από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρόλου Ντηλ, Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Βιζυηνού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη, Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου και Αγγελάκη σε όλο το μήκος της.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top