Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική εκδώλωση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμός και την Πράσινη Μετάβαση των ΜμΕ (ΦΩΤΟ)

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική εκδώλωση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμός και την Πράσινη Μετάβαση των ΜμΕ (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο για τα χρηματοδοτικά εργαλεία, που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»/ΕΣΠΑ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Την παρουσίαση των εισηγήσεων έκαναν τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ κ.κ. Νίκος Στράβας (Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ) και Ζωή Μήλη (Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ).

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ κ. Σπύρος Σκοτίδας. Μετά τις παρουσιάσεις ακολούθησαν ερωτήσεις-απορίες των παρευρισκόμενων στις οποίες οι εισηγητές έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης , στο σύντομο χαιρετισμό του, αλλά και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ αναφέρθηκε στη σημασία των εργαλείων αυτών για την επιχειρηματικότητα, καθώς και στο γεγονός ότι, σε σύγκριση με προηγούμενα προγράμματα τα συγκεκριμένα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα, απαιτούν όμως αυστηρή προσήλωση στην σύνταξή τους, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εκ των υστέρων τροποποιήσεων.

Την εκδήλωση εκτός από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Θωμάς Αλγιανάκογλου, ο Αντιπρόεδρος Α' του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Στέλιος Χούτας και τα μέλη Γιάννης Αρζουμανίδης, Γιώργος Χρυσόπουλος και Βαρβάρα Μαυροφρύδη.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει δράσεις για τα μέλη του, που θα βοηθήσουν στη δική τους επιχειρηματική ανάπτυξη, αλλά και του τόπου συνολικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας – Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεφάρμοστα (VIDEO)

Εκλογές 2023: LIVE η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό σταθμό

Μητσοτάκης από Κηφισιά: Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά, ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top