Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Συνάντηση με επιχειρηματίες του τουρισμού

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Συνάντηση με επιχειρηματίες του τουρισμού

Με τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» συναντήθηκε χτες η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.

Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του, Ιωάννης Κουφίδης, παραβρέθηκαν από την Ομοσπονδία ο πρόεδρός της, Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και ο Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Σταμάτης. Στη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία των τουριστικών καταλυμάτων του νομού, εν όψει και της εφαρμογής των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID – 19, τα προβλήματα που προκύπτουν από την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και η ανάληψη με το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής κοινών δράσεων για την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή.

Ο κ. Κουφίδης αφού συνεχάρη τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, ενημέρωσε για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του, ενώ επισήμανε σε όλους το όφελος που έχουν όσοι είναι κοντά στο επιμελητήριο.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για τη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ