Επιμελητήριο Πιερίας: Παράταση ημερομηνίας λήξης για την επιδότηση τόκων δανείων για πληττόμενες επιχειρήσεις – Β’ κύκλος

Επιμελητήριο Πιερίας: Παράταση ημερομηνίας λήξης για την επιδότηση τόκων δανείων για πληττόμενες επιχειρήσεις – Β’ κύκλος

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης του Β’ Κύκλου του προγράμματος για την επιδότηση των Τόκων Υφισταμένων Δανείων Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων (ΦΕΚ Β΄ 757/21) πληττομένων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19, σύμφωνα με ενημέρωση του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αρίθ. 33396/30.03.2022 νέα απόφαση, παρατείνεται η ημερομηνία λήξης του Β΄ Κύκλου του προγράμματος για την επιδότηση των Τόκων Υφισταμένων Δανείων Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων (ΦΕΚ Β΄ 757/21) πληττομένων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19.

Συνεπώς οι ενισχύσεις του προγράμματος θα καταβάλονται μέχρι 30-06-2022, αντί έως 31-12-2021.

Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, οι προσπάθειες του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη βελτίωση της ρευστότητας της επιχειρηματικής κοινότητας, στο μέτρο του δυνατού, καρποφορούν, δεδομένου ότι με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις (η τελευταία στις 02/03/2022 ) και επιστολές του στα Υπουργεία Οικονομικών και Αναπτύξεως, τόσο η 36 μηνών παράταση για την αποπληρωμή των επιστρεπτέων προκαταβολών, όσο και η εξάμηνη παράταση της επιδότησης των δανειακών τόκων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι γεγονός.

Η δέσμευσή μας για την αξιόπιστη και αποτελεσματική εκπροσώπηση της επιχειρηματικής κοινότητας παραμένει ισχυρή και ιδιαίτερα σε καιρούς που απαιτούν εγρήγορση και υπευθυνότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Γεωργαντάς: Ενίσχυση σε επιχειρήσεις κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, πριν το Πάσχα

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Οι RobotHood στην κορυφή του First Lego League (ΦΩΤΟ)

ΕΟΔΥ: Στο 15,28% η θετικότητα σε 29.165 rapid test την Δευτέρα (4/4)

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Το παιδί μου είναι αθώο, ήταν υπόδειγμα μητέρας και για τα τρία παιδιά» (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top