Επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στον Ευαγγελισμό

Επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στον Ευαγγελισμό

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό, επισκέφθηκε σήμερα 01.06.2022 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα.

Συνοδευόμενη από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Α. Γρηγορόπουλο και πολλούς ιατρούς και νοσηλευτές, επισκέφθηκε τους περισσότερους χώρους και ενημερώθηκε επί τόπου για τα νέα τμήματα του Νοσοκομείου, όπως και για τα θέματα που χρήζουν βελτίωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τον χώρο των επειγόντων περιστατικών, όπου η αναπληρώτρια υπουργός ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος κ. Κόλλια, εν όψει και της επικείμενης ανακαίνισης του τμήματος με δωρεές του κ. Μαρτίνου και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Έγινε δε, αυτοψία του χώρου, στον οποίο θα τοποθετηθεί ο 2ος υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος.

Εν συνεχεία η κ. Γκάγκα επισκέφτηκε τον χώρο των νέων χειρουργείων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το επίπεδο λειτουργικότητάς τους. Συνομίλησε με πλήθος Νοσηλευτών και Διευθυντών Ιατρών Αναισθησιολόγων, Καρδιοχειρουργών καθώς και άλλων ειδικοτήτων.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε σε χώρους της Μονάδας Εμφραγμάτων, του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων που θα ανακαινισθούν με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, καθώς και σε βοηθητικούς χώρους όπως τα καινούργια μαγειρεία.

Η αναπληρώτρια υπουργός συναντήθηκε και με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, για να ακούσει τις απόψεις τους αναφορικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Σε απάντηση των θεμάτων που τέθηκαν, η κ. Γκάγκα ενημέρωσε για την αλλαγή στον τρόπο διορισμού των Ειδικευομένων ιατρών, ώστε οι θέσεις να καλύπτονται ταχύτερα, για τις θέσεις Νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς επίσης και για τις επικείμενες προκηρύξεις θέσεων μόνιμου ιατρικού και λοιπού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν πάγια κενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα επεισόδια του τελικού

Πεσκόφ: Μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις εξαγωγές πετρελαίου για να μειώσουμε τις απώλειες

Eurostat: Στο 12,7% το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top