Επίσκεψη ΝΔ σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα

Επίσκεψη ΝΔ σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα

Την Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα επισκέφτηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης με κλιμάκιο του κόμματος.

Η επίσκεψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα όπου τους υποδέχθηκε ο εκτελών χρέη διοικητή Ηλίας Κιαμούρης. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος συνομίλησε με το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και αναφερόμενος στα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης, τόνισε την βελτίωση της κατάστασης, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω στήριξης της Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ήταν ο επόμενος σταθμός της επίσκεψης, όπου, τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με τον προϊστάμενο Σωτήρη Λύρη και τους εργαζομένους για τις καθημερινές τους ανάγκες, τη μειωμένη φθορά των οχημάτων, την μείωση των αναμονών, την σημασία της ύπαρξης σταθμών μεταφόρτωσης, αλλά και το πόσο σπουδαία ήταν για τους υπαλλήλους η ρύθμιση με την οποία εντάχθηκαν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Λύρης αναφέρθηκε στο διαρκές ενδιαφέρον που τους έχει δείξει η Νέα Δημοκρατία ενώ τόνισε πως ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τους έχει επισκεφτεί ξανά μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Κατόπιν, ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων Πόπη Πρεζεράκου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, το οποίο επισκέφτηκαν στη συνέχεια, ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη συνεχή επαγρύπνηση των αστυνομικών και την ταχεία επέμβασή τους σε περιστατικά άμεσης ανάγκης. Η Διοικήτρια Φωτεινή Δήμου αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε, πως είναι μεγάλη χαρά για τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη να βλέπουν για πρώτη φορά κάποιον να τους επισκέπτεται για να ακούσει τις ανάγκες τους. Τέλος, τόνισε και εκείνη την ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος με ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιηγήθηκαν στη Δημοτική Αγορά και τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, όπου συνομίλησαν με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους επιχειρήσεων της περιοχής. Η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης είναι ένας χώρος ορόσημο για την περιοχή στην οποία κατά καιρούς πραγματοποιούνται εκθέσεις, φεστιβάλ και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση των στελεχών του κόμματος με μέλη της ΔΗΜΤΟ του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και της ΟΝΝΕΔ.

Στην αντιπροσωπεία της ΝΔ μαζί με τον γραμματέα της ΠΕ μετείχαν ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, η βουλευτής Α’ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α΄ Αθηνών Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του  Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνος Πλατόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής Γεώργιος Βλάχος και το μέλος της ΠΕ ΝΔ Μιχάλης Βώβος.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τόνισε: «Βρεθήκαμε σήμερα σε μια από τις πιο ζωντανές και πιο ιστορικές γωνιές της Αθήνας για να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας και να καταγράψουμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Ξεκινώντας από τα Αστυνομικά Τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως τα σώματα ασφαλείας υπερβάλλουν καθημερινά εαυτόν για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουν την ασφάλεια των πολιτών. Μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες έχουν καταφέρει να σταθούν αρωγοί των πολιτών κάνοντας καθημερινά και αδιάκοπα το καθήκον τους. Είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα τους, δίπλα στους ανθρώπους που μεριμνούν για την καθαριότητα του Δήμου και δίπλα σε όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες στην περιοχή, για να ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Θέλουμε μέσα από αυτές τις επισκέψεις, οι οποίες γίνονται με την παραίνεση του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να δούμε τα μετρήσιμα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών, που ήδη έχει ξεκινήσει να αποτυπώνεται και η ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων χάρη στη μείωση δεκάδων φορολογικών συντελεστών και, μάλιστα, εν μέσω συνεχών κρίσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς η ουκρανική κρίση επηρεάζει τον αθλητισμό – Το παράδειγμα της Κριμαίας

Ουκρανική κρίση: Έκτακτη σύσκεψη της G7 ανακοίνωσε η Γερμανίδα ΥΠΕΞ

Reuters: Εκρήξεις στο Ντόνετσκ στην ανατολική Ουκρανία

Ουκρανικό: Ο ΟΗΕ δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες προσφυγικές ροές

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top