ΕΣ Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Θα ανοίξουμε αλλά δεν θα πουλάμε

ΕΣ Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Θα ανοίξουμε αλλά δεν θα πουλάμε

Σε συμβολική διαμαρτυρία ανοίγματος των καταστημάτων αλλά χωρίς διάθεση προϊόντων προχωρά από αύριο (5/4) ο Εμπορικός Σύλλογος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε.

“Ο Σύλλογος μας αναλογιζόμενος πλήρως την ευθύνη προς τα μέλη του, τους επαγγελματίες της περιοχής και τους πολίτες του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αποφάσισε να προχωρήσει σε κίνηση διαμαρτυρίας με το συμβολικό ανέβασμα των ρολών και την παραμονή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου εντός του καταστήματος για όλη την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 5/4. Για το παραπάνω διάστημα, κανένας επαγγελματίας δεν θα εκτελέσει κανενός είδους πώληση ή οποιαδήποτε συναλλαγή που δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα” αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΕΣ Αμπελοκήπων – Μενεμένης.   

Και η ανακοίνωση καταλήγει με την υποσημείωση ότι “η παραμονή των επαγγελματιών στα καταστήματα γίνεται συμβολικά, με σκοπό να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η αγορά μπορεί να λειτουργήσει με τα σωστά μέτρα και χωρίς να επηρεάσει την υγειονομική εικόνα της πόλης. Ελπίζουμε στην άμεση και σωστή αντίδραση της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας των επιχειρήσεων της πόλης μας”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top