ΕΣΘ: Πρόεδρος ο Π. Φιλιππίδης – Σε σώμα το νέο ΔΣ

ΕΣΘ: Πρόεδρος ο Π. Φιλιππίδης – Σε σώμα το νέο ΔΣ

Έπειτα από τη συνέχιση της θητείας του Παντελή Φιλιππίδη στη θέση του προέδρου, θέση στην οποία εκλέγεται από το 2014, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). 

Στο πλαίσιο αυτό ο Π. Φιλιππίδης τόνισε σήμερα ότι “εν μέσω πανδημίας οι λύσεις που απαιτούνται για τη στήριξη των επιχειρήσεων πρέπει να είναι δραστικές, ουσιώδεις και άμεσες, λύσεις που θα θεραπεύουν το πρόβλημα, αντί απλά να το μεταθέτουν

Σημείωσε επίσης πως “τη στιγμή που η Θεσσαλονίκη πλήττεται από την πανδημία, χρειάζονται δραστικές αποφάσεις στον τομέα της υγείας αλλά και της οικονομίας. Ο ΕΣΘ συντάσσεται με τη συλλογική προσπάθεια της πόλης για την ανάσχεση της πανδημίας και χαιρετίζει αποφάσεις και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα τη μείωση των δημοτικών τελών από τον δήμο Θεσσαλονίκης και τις προσπάθειες για ανάταξη και ενίσχυση των συγκοινωνιών”. 

Επίσης χαιρέτησε τις “πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για οικονομική ενίσχυση του επιχειρείν και τις δέσμες μέτρων του δήμου Θεσσαλονίκης για την ελάφρυνση των κατοίκων και των επιχειρηματιών” διότι -όπως είπε – “η προστασία της δημόσιας υγείας είναι αναμφίβολα πρώτη προτεραιότητα”. 

Το νέο ΔΣ 

Στο μεταξύ σε σώμα συνήλθε το νέο διοικητικό συμβούλιου του ΕΣΘ, το οποίο απαρτίζεται από τον Κοσμά Καλογιάννη που αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου αντιπροέδρου, του Νικόλαου Ιωάννου που αναλαμβάνει καθήκοντα δεύτερου αντιπροέδρου, του τρίτου αντιπροέδρου Θεόδωρου – Νίκου Χιονίδη, του γενικού γραμματέα, Πάνου Μενεξόπουλου και της Μαρίας Χαραλαμπίδου που αναλαμβάνει χρέη ταμία.  

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ