Εurolife FFH: Ο Γ.Βασιλάτος επικεφαλής της Γ.Δ. GT και Εργασιών

Εurolife FFH: Ο Γ.Βασιλάτος επικεφαλής της Γ.Δ. GT και Εργασιών

Η Eurolife FFH υιοθετεί ένα νέο οργανωτικό σχήμα, ανακοινώνοντας την ενοποίηση της Γ.Δ. Digital Transformation & Growth και της Γ.Δ. Εργασιών & Εξυπηρέτησης. Της νέας αυτής δομής θα ηγείται ο Γιάννης Βασιλάτος, από τη θέση του Chief Operations & Technology Officer, ο οποίος θα έχει κεντρικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη στρατηγική ψηφιακής ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και τη διαχείριση της σχέσης της με πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Ο Γιάννης Βασιλάτος εντάχθηκε στο δυναμικό της Eurolife FFH το 2018. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 25 χρόνια σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Ως στέλεχος με πολυετή τεχνογνωσία, έχει ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα που σχετίζονται με την εξωστρέφεια της Eurolife FFH και την ανάπτυξη των υποδομών της.

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, με σκοπό να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε πολίτη που εμπιστεύεται την εταρεία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ