ΕΒΟΛ: Επενδυτικό πρόγραμμα για εκσυγχρονισμό και παραγωγή γάλακτος από ξηρούς καρπούς

ΕΒΟΛ: Επενδυτικό πρόγραμμα για εκσυγχρονισμό και παραγωγή γάλακτος από ξηρούς καρπούς

Δημιουργία μονάδας ολοκληρωμένης επεξεργασίας ξηρών καρπών με μικροσυσκευασία καταναλωτή, παραγωγή γάλακτος από ξηρούς καρπούς, παραγωγή γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων, διαχείριση  υπολειμμάτων και παραγωγή ζωοτροφών περιλαμβάνει το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της βολιώτικης συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ.

Η νέα διοίκηση της ΕΒΟΛ συνεχίζει τις επενδύσεις και το όραμα του θεμελιωτή της ανάπτυξης της εταιρείας, Νικήτα Πρίντζου, καθώς είναι μεταξύ των επτά πρώτων θεσσαλικών επιχειρήσεων  που εντάσσονται στη δράση «Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων» για τον εκσυγχρονισμό της  γαλακτοβιομηχανίας με μεγαλύτερης ενεργειακής απόδοσης εξοπλισμό, προϋπολογισμού 2,255 εκατ. ευρώ.

Σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Βουλευτής Νομού Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Λιούπης, και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε πως  τέτοιες πρωτοβουλίες είναι στον κορμό της πολιτικής της Κυβέρνησης και του Υπουργείου και δεσμεύτηκε πως άμεσα θα πραγματοποιήσει συνάντηση  με την διοίκηση της ΕΒΟΛ, για την εύρεση κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου, προκειμένου να στηριχθεί η νέα επένδυση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top