Εξαδάκτυλος: Θα σωθούν ζωές με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (VIDEO)

Εξαδάκτυλος: Θα σωθούν ζωές με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (VIDEO)

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εκτιμά σχετικά με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού ότι, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα εξαντληθεί το αλφάβητο», αφού «έτσι κάνουν αυτοί οι ιοί» και υπενθύμισε ότι, «οι οι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν στους 8 μήνες», καθώς «οι χρόνοι είναι σχετικοί».

Σχετικά με το θέμα της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό των άνω των 60 είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως, «ούτε οι εμβληματικές προσωπικότητες αρνητών διαφωνούν ότι υπάρχει αναγκαιότητα εμβολιασμού. Θα σωθούν ζωές, να είστε βέβαιοι» και τόνισε ότι, «είναι 100% αναγκαίο για όλους άνω των 60 να εμβολιαστούν».

Εξήγησε δε ότι, «αν ήταν στο 100% εμβολιασμένοι οι άνω των 60, θα είχαμε την εικόνα της Πορτογαλίας. Δεν θα είχαμε γεμάτες ΜΕΘ και 100 νεκρούς την ημέρα» και πρόσθεσε μια ακόμα παράπλευρη απώλεια ότι, «οι νέοι συνάδελφοι έχουν εδώ και δύο χρόνια που ασχολούνται μόνο με τον κορονοϊό».

«Εμείς θα σας μιλάμε για την αναγκαιότητα, το αν η Πολιτεία θα το μεταφράζει σε υποχρεωτικότητα, είναι άλλο θέμα», είπε και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ πως:

«Όταν χρησιμοποιήσαμε τους νέους να βάλουν πλάτη για τον τοίχο της ανοσίας, τους δώσαμε κίνητρο και ορθά. Όταν οι άνω των 60 δεν πείστηκαν να κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, έτσι κι εδώ η Πολιτεία έχει κάθε λόγο να πει ότι το επιβάλλει. Γιατί δεν επηρεάζουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους».

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γερμανία: Νέα περιοριστικά μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα – Υποχρεωτικός εμβολιασμός στο τραπέζι 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top