Εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε αφύλακτο φρεάτιο στον Πειραιά

Εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε αφύλακτο φρεάτιο στον Πειραιά

Ο Αλέξιος Κούγιας νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του άτυχου άντρα πατέρα δύο παιδιών

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Με μία ανακοίνωση που δημοσιεύει αποκλειστικά το GRTimes ο Αλέξιος Κούγιας ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος που έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στο οποίο γίνονταν εργασίες. Συγκεκριμένα ο 27χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να καταπλακώθηκε από πέτρες και μπάζα, ενώ εκτελούσε εργασίες στο περί ου ο λόγος φρεάτιο και μάλιστα σε βάθος σχεδόν επτά μέτρων.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι πυροσβέστες αλλά και οι διασώστες της ΕΜΑΚ, ο νεαρός άντρας δεν τα κατάφερε να ζήσει. Στην ανακοίνωση του ο κ. Κούγιας κάνει λόγο για κακουργηματικές παραβάσεις. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αλεξίου Κούγια.

“Η οικογένεια του αείμνηστου 35χρονου Σ. Μ., ο οποίος έπεσε θύμα κακουργηματικών παραβάσεων και ως εργαζόμενος έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε αφύλακτο φρεάτιο στον Πειραιά, ανέθεσε στον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες του γραφείου μας τη νομική αντιμετώπιση αυτού του εγκλήματος και έδωσε την εντολή όπως στραφούμε εναντίον οιουδήποτε υπευθύνου, τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά αλλά και στα διοικητικά δικαστήρια.

Όπως μας έγινε γνωστό, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πειραιώς οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος και αμέσως μόλις απολογηθούν, θα δηλώσουμε ότι παριστάμεθα προς υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ όλων των συγγενών του θύματος και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top