Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ύστερα από σχεδόν δυο 24ωρα στο νοσοκομείο, ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Άγια Όλγα”, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και ενώ παρακολουθούσε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Κερατέα και τα Βίλια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αποφασίστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Στο “Αγία Όλγα” διαπιστώθηκε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν δυο στεντ και να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Με τις εξετάσεις του να είναι καλές, αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς για να επιστρέψει στο σπίτι του. Έτσι, στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (18.08.2021) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πήρε το εξιτήριό του. Του συστήθηκε να μείνει μερικές μέρες στο σπίτι για να αναρρώσει πλήρως.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον» αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Τι είναι το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top