Ευχές Πλακιωτάκη στους Έλληνες ναυτικούς

Ευχές Πλακιωτάκη στους Έλληνες ναυτικούς

Ευχές σε πλοιάρχους και πληρώματα πλοίων για τη νέα χρονιά, απέστειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και τη γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Πλακιωτάκης επικοινώνησε με το δεξαμενόπλοιο «MARAN GAS ALEXANDRIA» που βρίσκονταν εν πλω στον Ατλαντικό ωκεανό, με το φορτηγό «ΣΙΣ ΕΛΛΗ Σ» στον Ειρηνικό ωκεανό, με το δεξαμενόπλοιο «MINERVA ROXANNE» στον Ινδικό ωκεανό, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» που ήταν εν πλω στο Αιγαίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς και με τα σκάφη του λιμενικού 617 και του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού 090 που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Σαμοθράκη και τη Μυτιλήνη αντίστοιχα.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ από κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα γιατί κρατάτε ψηλά τη σημαία της ελληνικής ναυτοσύνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι το 2021 να νικήσουμε την πανδημία, για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας. Καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας, με υγεία και ευτυχία. Καλές θάλασσες σε όλες και σε όλους σας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ