Εύοσμος: Κλειστό τελικά αύριο το ΚΕΠ στην οδό Ολυμπιάδος

Εύοσμος: Κλειστό τελικά αύριο το ΚΕΠ στην οδό Ολυμπιάδος

Κλειστό θα παραμείνει τελικά αύριο το ΚΕΠ Ευόσμου στην οδό Ολυμπιάδος, το οποίο έκλεισε το πρωί μετά την έξωση στην οποία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο GRTimes.gr, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Φωτεινή Πεσματζόγλου, αύριο Τετάρτη το συγκεκριμένο ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό, παραπέμποντας επίσης στην αυριανή μέρα για οτιδήποτε νεότερο αφορά στη λειτουργία ή μη της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μετά την εκτέλεση της έξωσης από δικαστικό επιμελητή.

Νωρίτερα η κα Πεσματζόγλου, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του, καθώς όπως είχε πει ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του δήμου και οι οποίες από ότι φαίνεται, απέβησαν άκαρπες μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε πως όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το GRTimes, σήμερα περίπου στις 11.00π.μ, δικαστικός επιμελητής εκτελώντας απόφαση δικαστηρίου, μετά από αγωγή που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ζήτησε την απομάκρυνση των υπαλλήλων και προχώρησε στην αλλαγή κλειδαριών.

Ο ιδιοκτήτης κ. Μπάμπης Καλλίτσης, μίλησε στο GRTimes.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή, εξηγώντας πως εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, δεν υπήρχε ούτε ιδιωτικό συμφωνητικό ούτε κάποια άλλη συμφωνία με τον δήμο για τη μίσθωση του ακινήτου και πως ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να εισπράττει τα ενοίκια τα οποία είχε ζητήσει με τη συμμετοχή του σε προγενέστερο διαγωνισμό, ο οποίος κρίθηκε άγονος μετά από παρατυπίες που σύμφωνα με τον κ. Καλλίτση εντοπίστηκαν από την Αποκεντρωμένη στη διαδικασία.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ΚΕΠ, διεκπεραιώνει κατά πληροφορίες το 60-70% της συνολικής δουλειάς που έχουν όλα τα ΚΕΠ του δήμου και για αυτό αποτελεί μια νευραλγική υπηρεσία, η απώλεια της οποίας – έστω προσωρινή – αναμένεται να ταλαιπωρήσει αρκετούς πολίτες.

Διαβάστε επίσης: Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου – Κλειστό από το μεσημέρι

Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου: Αδιανόητη και ανεξήγητη η στάση του δήμου λέει ο ιδιοκτήτης

Εύοσμος: Σε εξέλιξη οι «διαπραγματεύσεις» για το ΚΕΠ

Θεσ/νίκη: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε υπηρεσία του Ευόσμου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ