Εύοσμος: Οι αντιδράσεις έφεραν αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις

Εύοσμος: Οι αντιδράσεις έφεραν αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την επικινδυνότητα του 34ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, συνεχίζονται οι αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις της περιοχής από τεχνικά κλιμάκια του δήμου.

Θυμίζουμε ότι όπως έφερε στο φως της δημοσιότητας το GRTimes.gr το 34ο νηπιαγωγείο Ευόσμου δεν πληρούσε τις προδιαγραφές για να στεγάσει μικρά παιδιά, καθώς δεν διέθετε αρχικά αυλόπορτα, ενώ μετά υπήρξε και πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο σχολείο.

Οι αντιδράσεις των γονιών ήταν έντονες και μάλιστα προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας που είχαν ως αποτέλεσμα να διατρέχουν άμεσο κίνδυνο τραυματισμού τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου συνεχίζει μέχρι σήμερα τις ασφαλτοστρώσεις οδών, με στόχο την αναβάθμιση του προβληματικού οδικού δικτύου και τη δημιουργία υποδομών εκεί όπου δεν υπάρχουν και ειδικότερα μπροστά από το επίμαχο νηπιαγωγείο.

Έτσι, μετά το πέρας των εργασιών στις οδούς Σκρα, Γρυπάρη και Γ. Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό και Τσιμπουκτσάκη άνωθεν του Περιφερειακού, παραδόθηκαν τρεις ακόμη οδοί, επίσης άνωθεν του Περιφερειακού, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν χωματόδρομοι.

Πρόκειται για τις οδούς Μπενή, Διολετζή και Μπαριώτη, με τις δύο πρώτες να είναι δρόμοι που περνούν μπροστά από την προκατασκευασμένη αίθουσα του 33ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, οι οποίες ήταν χωματόδρομοι και από τις οποίες καθημερινά διέρχονται γονείς και νήπια.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση στην οδό Νεφέλης, που βρίσκεται στη φάση της κρασπέδωσης, έχοντας προηγηθεί η διάνοιξή της και η προεργασία του εδάφους, όπως επίσης η οδός Μώλου και η οδός Ερυμάνθου, όλες άνωθεν του Περιφερειακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύοσμος: Με αυλόπορτα αλλά χωρίς ρεύμα τα προνήπια! (ΦΩΤΟ)

Εύοσμος: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για την επικινδυνότητα του νηπιαγωγείου (ΦΩΤΟ)

Εύοσμος: Οργή γονέων για προκάτ νηπιαγωγείο χωρίς αυλόπορτα! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ