Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival»

Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival»

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, και ώρα 10:30 έως 14:00, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του, με μια «Ημέρα Γνωριμίας» – Open Day, και καλεί το κοινό της πόλης στο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας, με τίτλο: «De La Salle Science Festival».

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας, βιολογίας και επαυξημένης πραγματικότητας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου κ.ά.

Όλες οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Α.Π.Θ.: Τμήμα Γεωλογίας, ομάδα ASAT, Τμήμα Φυσικών/ομάδα Physics Partizani, Aristutle, ART (Aristotle Racing Team), Τμήμα Χημείας ΔΙ.ΠΑ.Ε., Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Φιλεκπαιδευτικού σωματείου eduACT (επίσημος συνεργάτης του First Lego League σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Chef Οικονομίδη Θέμη, Ελληνική Διασωστική Οργάνωση Rescue, Kid’s Fun Factory, «Ανεμοσκορπίσματα» και βιβλιοπωλείου SUBLIME.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με δώρο δύο tablets, προσφορά από τα καταστήματα Euronics και δύο συσκευές MAIC από τα καταστήματα MLS. Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί στις 13:45, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Θα λειτουργεί, επίσης, καφέ και αναψυκτήριο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βουλευτής Μαριέττα Καραμανλή στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» (ΦΩΤΟ)

Υποτροφίες σχολικού έτους 2022-2023 από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Οι εγγραφές ξεκίνησαν για το 2022 – 2023

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar & Εθελοντική Αιμοδοσία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top