Φωτιά Σέιχ Σου – Φιλίππειον: Θέμα χρόνου η επιστροφή του προσωπικού στο ξενοδοχείο

Φωτιά Σέιχ Σου – Φιλίππειον: Θέμα χρόνου η επιστροφή του προσωπικού στο ξενοδοχείο

Η διεύθυνση και το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου «Φιλίππειον» το οποίο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο Σέιχ Σου, αναμένουν από την Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας και τα σώματα Ασφαλείας και Πυροσβεστικής το ‘πράσινο φως’ για να επιστρέψει το προσωπικό στη θέση του. «Είναι θέμα χρόνου, η φωτιά έχει σβήσει και το ξενοδοχείο εκκενώθηκε προληπτικά» αναφέρουν έγκυρες πηγές στο GRTimes.gr.

 Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου ([email protected])

Την εκκένωση του ξενοδοχείου «Φιλίππειον» το οποίο βρίσκεται στο λόφο του Σέιχ Σου, αποφάσισε το Πυροσβεστικό Σώμα για προληπτικούς λόγους και όπως έχει ήδη αναρτήσει το GRTimes «η φωτιά ήταν μακριά και δεν απείλησε το ξενοδοχείο, ωστόσο η πυροσβεστική πήρε την απόφαση να το εκκενώσει καθώς στην περιοχή υπήρχε έντονος καπνός».

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr στο ξενοδοχείο υπήρχαν περί τους τριάντα πελάτες, Έλληνες και αλλοδαποί, εκ των οποίων, κάποιοι αναχώρησαν ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία με μέριμνα της διεύθυνσης του Φιλίππειον.

Επίσης, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Περιαστικό Δάσος της Θεσσαλονίκης, υπήρχαν και εξωτερικοί πελάτες του ξενοδοχείου, που το είχαν επισκεφτεί για να δροσιστούν στην πισίνα του ή να απολαύσουν τον καφέ τους. Βεβαίως, απομακρύνθηκαν και εκείνοι, με τις υποδείξεις των Σωμάτων της Πυροσβεστικής και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας.

Αναμένονται αφίξεις

Και ενώ τα καναντέρ και τα ελικόπτερα εξακολουθούν να επιχειρούν στην περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς, το ξενοδοχείο Φιλίππειον, όπως πληροφορείται το GRTimes.gr αναμένει για σήμερα αφίξεις αθλητικής ομάδας, γκρουπ αλλοδαπών τουριστών αλλά και μεμονωμένους πελάτες.

Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας, οι αφίξεις εξακολουθούν να είναι στον ‘αέρα’, έως ότου δοθεί το ‘πράσινο φως’ από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: Αυτοσχέδιες ψησταριές και κιόσκι κοντά στο σημείο της φωτιάς

ΤΩΡΑ: Φωτιά στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη – Στη μάχη καναντέρ και ελικόπτερα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top