Φθιώτιδα: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης εκδρομέων

Φθιώτιδα: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης εκδρομέων

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων εκδρομέων στην ορεινή και χιονισμένη Άγναντη του Αγίου Κωνσταντίνου, στην Φθιώτιδα, από νωρίς το απόγευμα.

Οι εκδρομείς φαίνεται να ξεκίνησαν από τον Παρνασσό και θέλησαν να βγουν από το συντομότερο δρόμο στη θάλασσα και συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Οι συνθήκες όμως και ο χιονιάς δεν βοήθησαν, με αποτέλεσμα η παρέα να κολλήσει και να παρατήσει το όχημα για να προσεγγίσει κάποιο κατοικήσιμο σημείο με τα πόδια.

Μάλιστα κάλεσαν σε βοήθεια μέσω της γραμμής εκτάκτου ανάγκης “112” και στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομία και πυροσβεστική. Την εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης, έχει αναλάβει η 7η ΕΜΑΚ με επικεφαλής το Διοικητή της Σίμο Αποστόλου, μαζί με τα Κλιμάκια Αταλάντης και Αγίου Κωνσταντίνου.

Στη διάθεση των σωστικών πληρωμάτων έχει τεθεί και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Παπασταμάτης αλλά και άλλοι κάτοικοι του χωριού που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή και μπορούν να υποδείξουν το μέρος, όπου βρίσκονται τα τέσσερα εγλωβισμένα άτομα.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top