Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Να βρει μιμητές η απόφαση του Δήμου Γλυφάδας για μείωση των δημοτικών τελών»

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Να βρει μιμητές η απόφαση του Δήμου Γλυφάδας για μείωση των δημοτικών τελών»

Την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου για την απόφαση του Δήμου Γλυφάδας να μειώσει άμεσα κατά 20% τα δημοτικά τέλη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως υπογραμμίζεται, τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος αναφέρει: “Βάλαμε τάξη στο “σπίτι” μας για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον λογαριασμό για κάθε σπίτι και για κάθε επιχείρηση”.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κ. Παπανικολάου, και αναφέρει ότι η απόφαση αυτή “έρχεται σε μία εποχή που η κοινωνία πλήττεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις και αγωνίζεται να σταθεί όρθια. Κάθε ελάφρυνση βαρών δίνει ανακούφιση στα νοικοκυριά και αυξάνει τις προοπτικές βιωσιμότητας για τις επιχειρήσεις”.

Για την απόφαση του Δήμου Γλυφάδας ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει: “Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Παπανικολάου για αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία αξίζει να βρει μιμητές και από άλλους δήμους της χώρας. Με την άμεση μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών που ανακοίνωσε, απέδειξε ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις και επιδιώκει να βρει λύσεις. Μόνο με στοχευμένα μέτρα μπορεί να δημιουργηθεί ένα δίχτυ ασφαλείας για όσους πλήττονται από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας και η μείωση των δημοτικών τελών είναι σίγουρα ένα από αυτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Νταντάδες της γειτονιάς»: Ανοίγει στις 29/3 η πλατφόρμα – Σε ποιους δήμους θα εφαρμοστεί

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα πλήρως δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης

Ουκρανία: Συμφωνήθηκε να ανοίξουν 7 ανθρωπιστικοί διάδρομοι – Εκτός η Μαριούπολη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top